Autoilun päästövaikutusten mitätöinti on nyt mahdollista

MAINOS Jutut 26.07.2019

Santander toi markkinoille palvelun, jonka avulla kuluttaja voi nauttia ajamisesta ilman päästöhuolia. Green All in One estää autoilun tuottamat hiilidioksidipäästöt ostamalla päästöoikeuksia päästökauppajärjestelmästä.

Green All in One on lisätuote jo tuttuun Santanderin All in One -palveluun, jonka asiakkaana saa uuden auton käyttöönsä 24 tai 36 kuukauden sopimuksella ja haluamillaan kilometreillä sekä palveluilla. Green All in Onen myötä palveluun saa kuukausimaksulla mukaan autoilun tuottamien päästöjen estämisen, josta huolehtii Santanderin yhteistyökumppani CO2Esto. 

CO2Esto huolehtii päästöjen mitätöinnin toteutumisesta ostamalla päästöoikeuksia pois EU:n päästökaupan kiintiöstä. Ostetut oikeudet ovat pois Euroopan suurimpien päästölähteiden käytöstä ja siten vastaava määrä hiilidioksidipäästöjä jää syntymättä niissä. 

– Päästöjen mitätöinti tarkoittaa sitä, että uusien päästöjen syntyminen estetään. Ne eivät missään vaiheessa päädy taivaalle asti, Matti Tähtinen, yksi CO2Eston perustajista kertoo.

Päästövähennyksiä yksinkertaisilla tavoilla 

Array

Santanderin tarjoama Green All in One on Suomen automarkkinoilla ensimmäinen päästöjen mitätöinnin tarjoava tuote. Se on kuluttajalle yksinkertainen ja läpinäkyvä tapa pienentää omaa hiilijalanjälkeä. Tuotteen voi liittää ensirekisteröitävän bensiini-, diesel- tai hybridiauton rahoitussopimukseen. 

Keskimäärin päästöjen mitätöinti maksaa noin 10 euroa kuussa. Palvelun hintaan vaikuttaa auton CO2-arvo sekä sopimukselle sovittu kilometrimäärä. Summa käytetään lyhentämättömänä päästöoikeuksien mitätöintiin ja yhteistyökumppanin palvelun kattamiseen.

Palvelu on myös osa Santanderin pyrkimyksiä kannustaa suomalaisen autokannan uudistamiseen, mikä osaltaan tukee ympäristöystävällisempää yksityisautoilua. 

– Uuden auton hankinnassa kannattaa ensisijaisesti miettiä, millaiseen käyttötarpeeseen auton hankkii. Yhtä oikeaa käyttövoimaa ei ole, vaan auton käyttötarve, maantieteellinen alue sekä ajomatkat ovat ratkaisevassa roolissa oikeaa ajoneuvoa valittaessa. Jos ajaa paljon, myös uudet puhtaat dieselit voivat olla järkeviä valintoja, Santander Consumer Financen liiketoimintajohtaja Kari Kauppinen kertoo. 

Kuluttajat kiinnostuneita ekologisemmista vaihtoehtoista

Taustalla on kuluttajien lisääntynyt kiinnostus arjen ekologisempiin vaihtoehtoihin ja halu tehdä konkreettisia tekoja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

– Tähän tuotteeseen on matalampi kynnys kuin vaikkapa sähköauton ostoon, joka vaatii reilusti suuremman investoinnin. On myös hyvä muistaa, että hybridi- ja sähköautojen kysyntä on selkeästi lisääntynyt, mutta latausinfra ja toimintasäde ovat kuitenkin vielä rajallisia, Kauppinen kertoo.

Vaikka kaikkea kulutusta ei voi vähentää, ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi on silti tehtävä töitä. Valveutunut kuluttaja voi alkaa suosimaan tuotteita ja palveluita, jotka ovat ympäristölle parempia. Monille auto on edelleen tarpeellinen kulkuväline, josta ei voi luopua. Green All in Onen avulla voi kuitenkin pitää huolen siitä, että autoilun aiheuttamat hiilidioksidipäästöjen vaikutukset estetään.

Green All in One pähkinänkuoressa

• Uuden palvelun avulla estetään autoilun aiheuttamat päästövaikutukset. Päästövaikutusten mitätöinnistä huolehtii Santanderin yhteistyökumppani CO2Esto, joka ostaa päästöoikeuksia pois EU:n päästökaupasta. 

• Ostetut oikeudet ovat pois Euroopan suurimpien päästölähteiden käytöstä. Tämä varmistaa, että rajallinen määrä päästöoikeuksia vähenee markkinoilla ja päästökauppasektorilla toimivat yritykset joutuvat vähentämään päästöjään. Markkinoilta pois ostetut oikeudet eivät koskaan palaa takaisin markkinoille.

• Keskimäärin päästöjen mitätöinti maksaa Green All in One asiakkaalle noin 10 euroa kuussa. 

• Palvelun hintaan vaikuttaa auton CO2-arvo sekä sopimuskilometrit. Summa käytetään lyhentämättömänä päästövaikutusten mitätöintiin ja CO2Eston palvelun kattamiseen.

Allinone.fi -sivustolta pääset tarkistaamaan kaikkien autojen päästömitätöinnin tarkan hinnan.

Kommentit

OK
 • Rekisteröityminen
  kannattaa!

  Pyyhkäise, niin teidät miksi
 • Yhdet tunnukset käyvät
  kaikilla Nettix-sivustoilla.

 • Suosikkilistasi pysyy
  ajantasalla joka laitteessa.

 • Saat samat hakuagentit
  käyttöön kaikkialla.

Rekisteröityminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista:

Syötä rekisterinumero

Syötä alla olevaan kenttään käytetyn auton rekisterinumero, josta haluat hinta-arvion.
Hinta 8 € - Voit maksaa Hinta-arvion tekstiviestillä tai verkkopankkimaksuna

Tulosta/tallenna Hinta-arvio

Hinta-arvion lähettäminen sähköpostiin

Kirjoita alle sähköpostiosoite, jonne haluat lähettää Hinta-arvion PDF-tiedostona. Voit kirjoittaa useampia osoitteita erottamalla ne pilkulla.

 

,

, cm3, kW

Hinta-arvion tarkkuus /3 
.

Uusi maksutapa - Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on uusi helppo ja nopea maksumuoto, jolla voit maksaa suoraan puhelinlaskullasi ilman rekisteröitymistä suoraan Internet-selaimesta.

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa on Elisan, Saunalahden, Telian tai DNA:n data-yhteys. Mobiilimaksun käyttäminen on mahdollista, kun käytät laskutuskelpoisen liittymän datayhteyttä. Elisan ja Saunalahden liittymillä Mobiilimaksu on mahdollinen millä tahansa yhteydellä (vaatii liittymän numeron syöttämisen).

Kirjaudu sisään, tai anna saamasi PIN-koodi

TAI
anna PIN-koodi

 

 

Paikallinen autokauppias on kiinnostunut tästä kohteesta:

Yhteystietosi

Nettiauto tekee yhteistyötä paikallisten autoliikkeiden kanssa ja auttaa sinua tekemään helpot ja nopeat autokaupat. Jätä yhteystietosi lomakkeelle ja välitämme tietosi yhteistyökumppaneillemme. Yhteystyökumppanimme voivat olla sinuun yhteydessä, mutta yhteystietojasi ei luovuteta suoramarkkinointiin.

Kirjaudu sisään

Näytä
tai

Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Haluatko poistaa kuvan?

Unohditko salasanan?

Haluan vastausviestin

Anna lähettämämme koodi

Koodi on lähetetty osoitteeseen

Salasanan uusiminen

Näytä