Autokaupat turvallisesti sähköisellä kauppakirjalla

Katso video
Jutut 29.04.2019

Nettiauton sähköinen kauppakirja on suunniteltu helpottamaan käytetyn auton kauppaa kuluttajien välillä. Se ohjaa hoitamaan kaupan tärkeät paperit sekä maksutapahtuman turvallisesti ja luotettavasti vaikka kännykällä.

Sähköinen kauppakirja on tutustumisetuna käytettävissä maksutta uudessa OmaNettiX-palvelussa, jonne kirjautuminen hoituu Nettiauton tunnuksilla.

Tiedot luotettavasti oikein

Array

Sähköisellä kauppakirjalla ratkaiset yksityisten välisen kaupankäynnin turvallisuuteen liittyvät huolenaiheet jo ennalta. “Tekemissämme haastatteluissa tuli ilmi, että ihmiset kokevat henkilöpapereiden tai verkkopankkitositteiden kyselemisen noloksi, vaikka he tietävät, että niin kannattaa autokaupan yhteydessä tehdä”, NettiXin kehityspäällikkö Maria Christensen kertoo. 

Hankalaksi koetut tarkistukset hoituvat uudessa sähköisessä palvelussa luontevasti pankkitunnistautumisten ansiosta. Ostaja voi luottaa siihen, että ajoneuvon tiedot ovat oikein ja että myyjä oikeasti on rekisteriin merkitty omistaja, sillä tiedot tarkistetaan automaattisesti Traficomin rekisteristä.

Turvallinen maksutapahtuma

Sähköisen kauppakirjan keskeisimpiä hyötyjä on turvallinen maksaminen palvelun omalla maksutavalla, Nettimaksulla. Kun kauppahinta maksetaan palvelun kautta, myyjä voi olla varma siitä, että rahat myös tulevat hänen tililleen. Palvelu ilmoittaa myyjälle heti, kun ostaja on maksanut hinnan, olivatpa osapuolten tilit samassa pankissa tai ei. 

Ostajankaan ei tarvitse jännittää maksamista, sillä raha siirtyy myyjälle vasta kun hän siirtää luovutusilmoituksen tekemällä omistusoikeuden ostajalle. Nettimaksun voi tehdä normaalisti verkkopankista.

Tiedot tallessa myöhempää käyttöä varten

Sähköinen kauppakirja on nimensä mukaisesti täysin digitaalinen palvelu: Kauppakirja ja myyntihetken tietojen mukainen myynti-ilmoitus tallentuvat OmaNettiX-palveluun ja ovat helposti myöhemminkin saatavissa. 

Tutustumisetuna maksutta

Sähköinen kauppakirja löytyy OmaNettiX-palvelusta, jonne kirjaudutaan Nettiauton tunnuksilla. Myyjä voi valmistella kauppakirjan jo ennen ostajan löytymistä, jolloin itse kauppatilanteessa jää tehtäväksi enää yksityiskohtien tarkistaminen. Sähköisen kauppakirjan käyttö on tutustumisetuna maksutonta.

 Tutustu OmaNettiXiin ja sähköiseen kauppakirjaan.

Kommentit

OK
 • Rekisteröityminen
  kannattaa!

  Pyyhkäise, niin teidät miksi
 • Yhdet tunnukset käyvät
  kaikilla NettiX-sivustoilla.

 • Suosikkilistasi pysyy
  ajantasalla joka laitteessa.

 • Saat samat hakuagentit
  käyttöön kaikkialla.

Rekisteröityminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista:

Syötä rekisterinumero

Syötä alla olevaan kenttään käytetyn auton rekisterinumero, josta haluat hinta-arvion.
Hinta 8 € - Voit maksaa Hinta-arvion tekstiviestillä tai verkkopankkimaksuna

Tulosta/tallenna Hinta-arvio

Hinta-arvion lähettäminen sähköpostiin

Kirjoita alle sähköpostiosoite, jonne haluat lähettää Hinta-arvion PDF-tiedostona. Voit kirjoittaa useampia osoitteita erottamalla ne pilkulla.

 

,

, cm3, kW

Hinta-arvion tarkkuus /3 
.

Uusi maksutapa - Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on uusi helppo ja nopea maksumuoto, jolla voit maksaa suoraan puhelinlaskullasi ilman rekisteröitymistä suoraan Internet-selaimesta.

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa on Elisan, Saunalahden, Telian tai DNA:n data-yhteys. Mobiilimaksun käyttäminen on mahdollista, kun käytät laskutuskelpoisen liittymän datayhteyttä. Elisan ja Saunalahden liittymillä Mobiilimaksu on mahdollinen millä tahansa yhteydellä (vaatii liittymän numeron syöttämisen).

Kirjaudu sisään, tai anna saamasi PIN-koodi

TAI
anna PIN-koodi

 

 

Paikallinen autokauppias on kiinnostunut tästä kohteesta:

Yhteystietosi

Nettiauto tekee yhteistyötä paikallisten autoliikkeiden kanssa ja auttaa sinua tekemään helpot ja nopeat autokaupat. Jätä yhteystietosi lomakkeelle ja välitämme tietosi yhteistyökumppaneillemme. Yhteystyökumppanimme voivat olla sinuun yhteydessä, mutta yhteystietojasi ei luovuteta suoramarkkinointiin.

Kirjaudu sisään

Näytä
tai

Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Haluatko poistaa kuvan?

Unohditko salasanan?

Haluan vastausviestin

Anna lähettämämme koodi

Koodi on lähetetty osoitteeseen

Salasanan uusiminen

Näytä