Helppoutta autokauppaan – ajoneuvo yksityiseltä myyjältä Svean rahoituksella

MAINOS Jutut 26.07.2022

Auton voi nyt ostaa yksityiseltä myyjältä suoraan Nettiautosta Svean osamaksurahoituksella.

Kaupallinen yhteistyö: Svea

Sujuvuutta ja turvaa yksityishenkilöiden väliseen autokauppaan

Array

Pohjoismainen pankki Svea ja Nettiauto ovat kehittäneet yhdessä palvelun, joka mahdollistaa auton oston yksityiseltä myyjältä osamaksulla täysin sähköisesti Nettiautossa.

Turvana toimii sähköinen kauppakirja, johon haetaan auton ja omistajan tiedot suoraan Traficomin rekisteristä. Kauppakirja allekirjoitetaan sähköisesti tunnistautumalla vahvasti pankkitunnuksilla. Lisäturvaa tuo myös maksuvaihe, sillä rahoitusyhtiö maksaa rahoitusosuuden suoraan myyjän tilille auton luovutuksen jälkeen.

Palvelu sujuvoittaa yksityishenkilöiden välistä autokauppaa tarjoamalla mahdollisuuden rahoituksen hakemiseen suoraan Nettiauton ilmoituksesta – palvelusta poistumatta. Sen sijaan, että ostaja hakisi autorahoitusta erikseen lainanmyöntäjän sivuilta, on Svean tarjoaman rahoituksen hakeminen kytketty osaksi sähköisen kaupanteon prosessia.

Ostaja voi hakea rahoituksen ennakkoon, ja luottopäätös tulee seuraavana arkipäivänä. Myönnettyä rahoitusta voi käyttää kätevästi maksutapana sähköisessä kaupankäynnissä. Kun autokaupoista on sovittu myyjän kanssa, sopimus luotu ja allekirjoitettu sähköisesti, mahdollinen käsiraha maksettu ja auto luovutettu uudelle omistajalleen, hoitaa rahoitusyhtiö auton rekisteröinnin, vahvistaa kaupan ja maksaa rahoitusosuuden myyjälle.

Helpommat autokaupat – laajempi valikoima

Nettiautosta autoa etsivälle ja osamaksurahoitusta suosivalle avautuu palvelun myötä mahdollisuus valita uusi auto entistä suuremmasta valikoimasta. Yksityisten myyjien ilmoituksia ei jatkossa tarvitse rajata joukosta pois sillä perusteella, että kaupanteko olisi hankalampaa. Koska rahoituksen saaminen yksityisen myyjän ja autoliikkeen myymään autoon on palvelun myötä yhtä sujuvaa, on ostajalla suurempi vapaus valita, keneltä tai mistä seuraavan autonsa ostaa.

Sen lisäksi, että auton etsiminen sekä autoliikkeiden että yksityisten myyjien valikoimasta kasvattaa vaihtoehtojen määrää, nostaa myönnetty rahoitus käytössä olevaa budjettia ja siten potentiaalisten ostokohteiden määrää. Autorahoituksen hyödyntäminen antaakin monelle mahdollisuuden hankkia juuri sellaisen auton, joka omaan tilanteeseen sopii parhaiten, sen sijaan, että joutuisi tyytymään kulkupeliin, johon omat käteisvarat riittävät.

Autorahoitus mahdollistaa auton oston yhä useammalle

Osamaksurahoituksen tarjoaminen osana yksityisen välistä autokauppaa mahdollistaa autohaaveiden toteuttamisen yhä useammalle. Paitsi että autovalikoima laajenee, autorahoituksella auton maksaminen hoituu kiinteiden kuukausierien turvin osissa kertasijoituksen sijaan. Myyjä saa puolestaan palvelun ansiosta rahansa turvallisesti heti, kun autokaupat on vahvistettu rahoitusyhtiön toimesta.

Osamaksutyyppisessä autorahoituksessa auto toimii rahoituksen vakuutena, eikä siten erillisiä vakuuksia tai takaajia vaadita. Koska autorahoitukselle annetaan vakuus auton muodossa, voidaan rahoitus myöntää useammalle sitä hakevalle. Vaikka auton omistajuus vakuuden myötä säilyy luotonmyöntäjällä siihen asti, kun autorahoitus on maksettu pois, voi luotonmyöntäjästä riippuen olla mahdollista kuitata rahoitus kerralla. Esimerkiksi Svean autorahoituksen voi maksaa halutessaan kokonaan pois, jolloin auton omistajuus siirtyy auton ostajalle jo ennen sopimuskauden loppua.

Svean autorahoitusta voi hakea kätevästi suoraan autoliikkeestä autoa ostaessa sekä nyt myös Nettiautosta osana sähköistä kaupantekoa, kun autoa myy yksityinen myyjä.

Voit tutustua yhteistyössä Nettiauton kanssa kehitettyyn palveluun tarkemmin Svean sivuilla >>

Vuodesta 1981 lähtien toimineen Svean palveluvalikoimaan kuuluvat rahoituspalvelut niin kuluttajille kuin kaikenkokoisille yrityksille, maksuratkaisut verkkokauppaan ja kivijalkamyymälään sekä perintä- ja reskontrapalvelut.

Kommentit

OK
 • Rekisteröityminen
  kannattaa!

  Pyyhkäise, niin teidät miksi
 • Sama tunnus käy kaikkiin Alma Ajo -palveluihin.

 • Suosikkilistasi pysyy
  ajantasalla joka laitteessa.

 • Saat samat hakuagentit
  käyttöön kaikkialla.

Rekisteröityminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista:

Syötä rekisterinumero

Syötä alla olevaan kenttään käytetyn auton rekisterinumero, josta haluat hinta-arvion.
Hinta 8 € - Voit maksaa Hinta-arvion tekstiviestillä tai verkkopankkimaksuna

Tulosta/tallenna Hinta-arvio

Hinta-arvion lähettäminen sähköpostiin

Kirjoita alle sähköpostiosoite, jonne haluat lähettää Hinta-arvion PDF-tiedostona. Voit kirjoittaa useampia osoitteita erottamalla ne pilkulla.

 

,

, cm3, kW

Hinta-arvion tarkkuus /3 
.

Uusi maksutapa - Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on uusi helppo ja nopea maksumuoto, jolla voit maksaa suoraan puhelinlaskullasi ilman rekisteröitymistä suoraan Internet-selaimesta.

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa on Elisan, Saunalahden, Telian tai DNA:n data-yhteys. Mobiilimaksun käyttäminen on mahdollista, kun käytät laskutuskelpoisen liittymän datayhteyttä. Elisan ja Saunalahden liittymillä Mobiilimaksu on mahdollinen millä tahansa yhteydellä (vaatii liittymän numeron syöttämisen).

Kirjaudu sisään, tai anna saamasi PIN-koodi

TAI
anna PIN-koodi

 

 

Paikallinen autokauppias on kiinnostunut tästä kohteesta:

Yhteystietosi

Nettiauto tekee yhteistyötä paikallisten autoliikkeiden kanssa ja auttaa sinua tekemään helpot ja nopeat autokaupat. Jätä yhteystietosi lomakkeelle ja välitämme tietosi yhteistyökumppaneillemme. Yhteystyökumppanimme voivat olla sinuun yhteydessä, mutta yhteystietojasi ei luovuteta suoramarkkinointiin.

Kirjaudu sisään

Näytä
tai

Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Haluatko poistaa kuvan?

 

Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.