Suomalaisosaamista Hyundai-autojen sääpalveluihin

Uutiset 01.06.2020

Vaisala toimittaa uusiin Hyundai-malleihin säätietoja

• Suomalaisyhtiö Vaisala toteuttaa Live-palveluiden säätiedot uusiin Hyundai-malleihin.

• Live-palvelutilaus tuo käyttöön reaaliaikaiset liikenne- ja säätiedot, nopeusvalvontakameroita koskevat varoitukset ja kiinnostavien kohteiden Points of Interest -tiedot.

• Ensimmäinen Hyundai-konsernin malli, jossa suomalaisosaaminen näkyy, on uusi Hyundai i30.

Syksyllä 2020 Suomen markkinoille saapuva uusi Hyundai i30 saa muiden uudistusten ohella päivitetyt Live-palvelut. Uusi Hyundai i30 -malli on ensimmäinen Hyundai-konsernin auto, johon Vaisala toimittaa säätietoja Hyundain Live-palveluihin.

Hyundain Live-palvelut tuovat käyttöön paljon hyödyllistä ja mielenkiintoista tietoa, kuten reaaliaikaiset liikenne- ja säätiedot, nopeusvalvontakameroita koskevat ilmoitukset sekä kiinnostavien kohteiden Points of Interest eli POI-tiedot. Live-palvelut auttavat löytämään lähimmän valtuutetun Hyundai-pisteen, tankkausaseman tai parkkipaikan ja valitsemaan ruuhkattoman ajoreitin myös päivittäisissä ajoissa. Hyundain Live-palvelut ovat tarjolla malleissa, joissa on tehdasasenteinen navigointijärjestelmä. Uusissa Hyundai-malleissa Live-palvelu sisältää viiden vuoden veloituksettoman lisenssin, jota voi myöhemmin jatkaa.

Suomalaista ja korealaista huipputeknologiaa

Array

Lokakuussa 2019 suomalainen, maailman johtava sään, ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuihin erikoistunut yritys Vaisala osti Forecalta ammattikäyttäjien yrityssääpalvelut, joihin kuuluivat myös autoihin toimitettavat sääpalvelut. Siirtyneestä liiketoiminnasta tuli osa Vaisalan Sää- ja ympäristöliiketoiminta-aluetta ja uutta Vaisala Digital -yksikköä. Vaisala Digital tuottaa sääennusteita vaativaan ammattikäyttöön esimerkiksi autoteollisuudelle ja teiden kunnossapidon toimijoille.

"Vaisala tarjoaa asiakkailleen luotettavia mittausratkaisuja ja palveluja paremman päätöksenteon, turvallisuuden ja tehokkuuden tueksi. Teknologiset innovaatiot ovat Vaisalan toiminnan ytimessä, ja kehitämme innolla yhteistyötä Hyundai-konsernin kanssa. Yhteistyö kattaa koko Euroopan alueelle, Venäjälle, Yhdysvaltoihin ja Kanadaan toimitettavat autot", kertoo Vaisala Digitalin autoteollisuuden liiketoiminnan kehityksestä vastaava Petri Marjava.

Autoissa yhä enemmän liitettävyyspalveluja

Erilaiset uusissa autoissa tarjottavat liitettävyyspalvelut lisäävät turvallisuutta ja ajamisen huolettomuutta. Android Auto- ja Apple CarPlay -sovelluksien avulla matkapuhelimen tärkeimmät toiminnot, kuten esimerkiksi musiikin kuuntelun, puheluominaisuudet tai navigoinnin voi peilata auton tietoviihdejärjestelmän näytölle, jolloin ne ovat helposti ja turvallisesti käytettävissä myös automatkojen aikana. Matkapuhelimen voi liittää auton järjestelmään joko langattomasti BlueToothin välityksellä tai usb-kaapelin avulla. Uusissa Hyundai-malleissa Qi-standardin mukaisten matkapuhelimien langaton lataus on mahdollista auton keskikonsolissa. Järjestelmät toimivat myös äänikomennoilla, uusimmissa Hyundai-malleissa myös suomen kielellä.

Vaisala on maailman johtava sään, ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuihin erikoistunut yritys. Yli 80 vuoden kokemukseensa pohjautuen Vaisala tarjoaa asiakkailleen luotettavia mittaratkaisuja ja palveluja paremman päätöksenteon, turvallisuuden ja tehokkuuden tueksi. Vaisalan pääkonttori sijaitsee Suomessa, ja yhtiön palveluksessa on noin 1 800 ammattilaista eri puolilla maailmaa. Yhtiö on listattu Nasdaq Helsinki -arvopaperipörssissä.

Vuonna 1967 perustettu Hyundai Motor Company tarjoaa laajan autovalikoiman ja liikkuvuuspalvelut maailmanlaajuisesti yli 200 maassa ja Euroopassa 41 maassa. Hyundai Motorilla on kahdeksan tuotantolaitosta ja seitsemän muotoilu- ja kehityskeskusta. Euroopan yhteenlaskettu tuotantokapasiteetti on 600 000 autoa vuodessa. Hyundai Motor Finland on perustettu vuonna 2001 ja on osa Suomen toiseksi suurinta automaahantuontia Bassadone Automotive Nordic -konsernia.

Kommentit

Nettiauton käyttäjien antama arvosana:
Myynnissä - Hyundai i30
OK
 • Rekisteröityminen
  kannattaa!

  Pyyhkäise, niin teidät miksi
 • Sama tunnus käy kaikkiin Alma Ajo -palveluihin.

 • Suosikkilistasi pysyy
  ajantasalla joka laitteessa.

 • Saat samat hakuagentit
  käyttöön kaikkialla.

Rekisteröityminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista:

Syötä rekisterinumero

Syötä alla olevaan kenttään käytetyn auton rekisterinumero, josta haluat hinta-arvion.
Hinta 8 € - Voit maksaa Hinta-arvion tekstiviestillä tai verkkopankkimaksuna

Tulosta/tallenna Hinta-arvio

Hinta-arvion lähettäminen sähköpostiin

Kirjoita alle sähköpostiosoite, jonne haluat lähettää Hinta-arvion PDF-tiedostona. Voit kirjoittaa useampia osoitteita erottamalla ne pilkulla.

 

,

, cm3, kW

Hinta-arvion tarkkuus /3 
.

Uusi maksutapa - Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on uusi helppo ja nopea maksumuoto, jolla voit maksaa suoraan puhelinlaskullasi ilman rekisteröitymistä suoraan Internet-selaimesta.

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa on Elisan, Saunalahden, Telian tai DNA:n data-yhteys. Mobiilimaksun käyttäminen on mahdollista, kun käytät laskutuskelpoisen liittymän datayhteyttä. Elisan ja Saunalahden liittymillä Mobiilimaksu on mahdollinen millä tahansa yhteydellä (vaatii liittymän numeron syöttämisen).

Kirjaudu sisään, tai anna saamasi PIN-koodi

TAI
anna PIN-koodi

 

 

Paikallinen autokauppias on kiinnostunut tästä kohteesta:

Yhteystietosi

Nettiauto tekee yhteistyötä paikallisten autoliikkeiden kanssa ja auttaa sinua tekemään helpot ja nopeat autokaupat. Jätä yhteystietosi lomakkeelle ja välitämme tietosi yhteistyökumppaneillemme. Yhteystyökumppanimme voivat olla sinuun yhteydessä, mutta yhteystietojasi ei luovuteta suoramarkkinointiin.

Kirjaudu sisään

Näytä
tai

Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Haluatko poistaa kuvan?

 

Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.