Automatkan äänikirjat suomalaisesta palvelusta

MAINOS Jutut 02.07.2020

Äänikirjojen alati kasvavalle suosiolle ei näy loppua. Se ei ole yllättävää, sillä äänikirja on elegantein ja helpoin tapa lukea kirjoja.

Äänikirjaa on kiva kuunnella kotisohvalla tai keittiön askareissa, mutta se tarjoaa iloa ja opastusta esimerkiksi kuntosalilla, lenkillä ja autossa. Työmatka tai kesäloman mökkireissu sujuu hyvän äänikirjan kanssa sulavasti.

Äänikirjan avulla yhdistät kaksi asiaa saumattomasti toisiinsa. Suosikkikirjailija ja menestyskirja seuraa minne tahansa menet tai mitä tahansa teet.

Me suomalaiset olemme tunnetusti lukijakansaa. Nyt meille on tarjolla täysin kotimainen ääni- ja e-kirjapalvelu Suomalainen Plus. Monipuolisen ja jatkuvasti kehittyvän Suomalainen Plussan eurot jäävät joka kuuntelulla Suomeen. Se lisää fiilistä, kun palvelua käyttää.

Miten Suomalainen Plus -palvelu käyttöön?

Array

Käyttöönotto on tehty mahdollisimman helpoksi ja turvalliseksi.

Suomalainen Plus tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, joka ei sido mihinkään. Tilaus jatkuu automaattisesti edulliseen 16,95 euron kuukausihintaan kokeilujakson päätyttyä, ja tilauksen voi halutessaan irtisanoa milloin vain.

Toimi näin:

Mene osoitteeseen suomalainenplus.com ja klikkaa Kokeile maksutta -nappia.

Syötä yhteys- ja maksutietosi kassalle.

Lataa Suomalainen Plus -sovellus App Storesta tai Google Play Storesta.

Kirjaudu palveluun sähköpostiosoitteellasi sekä sähköpostiisi lähetetyn kirjautumiskoodin avulla ja aloita tuhansien kirjojen valikoiman kuuntelu ja lukeminen omalla älypuhelimella tai tabletilla.

Suomalainen Plus tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja käyttää palvelua. Helpoin on kuukausitilaus, jonka voi päättää koska tahansa. Tarkan euron kuuntelija säästää esimerkiksi 3, 6 tai 12 kuukauden lukuaikalahjakortilla, joka on myös helppo lähettää sähköpostilla lahjaksi. Lukuaikalahjakortteja voi myös hyödyntää vaikka olisi kuukausitilaaja. Tällöin Plus-kuukausitilauksen seuraava veloitus siirtyy lukuaikalahjakortin sisältämän käyttöajan verran tulevaisuuteen.

Entistä tarkemmat kategoriat ja sinulle räätälöidyt ehdotukset

Tuoreena uudistuksena Suomalainen Plus tarjoaa käyttäjien toiveesta entistä kattavamman jaottelun kategorioittain. Näin palvelun kirjavalikoimien selailu helpottuu. Esimerkiksi jännityskirjat ja dekkarit -kategoriasta löytyy runsaasti alakategorioita, kuten rikoskirjallisuus, kepeä jännitys ja trillerit. Vastaavasti elämänkerroista löytyvät esimerkiksi alakategoriat talous, urheilu ja taide ja kulttuuri.

Toinen toivottu uudistus on kirjojen suosittelu. Suomalainen Plus ehdottaa käyttäjälle monipuolisesti uutta ja kiehtovaa sisältöä, joka helpottaa kiinnostavien äänikirjojen löytämistä.

Valittu kirja tallentuu Kirjani-välilehdelle, jolloin sitä voi kuunnella tai lukea myös offlinetilassa. Luetun kirjan voi helposti poistaa omista kirjoista, jolloin se ei vie puhelimen muistia.

  • Array
  • Array
 

Kimi Räikkönen ja Vesa-Matti Loiri kärjessä

Äänikirjoihin uppoutuessa aika kuluu nopeasti, mutta turvallisuus on tärkeää. Autossa on syytä kuunnella kaiuttimista Bluetooth-järjestelmän, Apple CarPlayn tai Android Auton kautta. Lenkillä tai pyörän päällä on hyvä pitää volyymi sellaisella tasolla, että kuulee ja havainnoi myös eri liikennetilanteet.

Laaja Suomalainen Plus -valikoima kasvaa ja kehittyy vauhdilla. Tällä hetkellä kahden suuren suomalaisen persoonan Kimi Räikkösen ja Vesa-Matti Loirin elämänkerrat ovat kuuntelutilaston kärjessä.

Kuuntele näyte Kimi Räikkösen kirjasta.

Kuuntele näyte Vesa-Matti Loirin kirjasta.

Kuuntele näyte Tatu ja Patu kirjasta.

Kuuntele 14 päivää ilmaiseksi!

Comments

OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Nettix sites.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can pay valuation by SMS or web bank payment

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

Show
or

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

Forgot your password?

How would you like to reset your password?

Enter verification code

Please check your phone - we sent you a 6 digit verification code. Enter it below for continue to reset your password.

Change your password

Show