Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Auton ostaja, näistä syistä kannattaa tehdä myyjän kanssa Helpot Kaupat - Article - Nettiauto

Auton ostaja, näistä syistä kannattaa tehdä myyjän kanssa Helpot Kaupat

Jutut 25.11.2020

Kauppakirja on ehdoton yksityisten välisissä autokaupoissa. Helpot Kaupat -merkki Nettiauton myynti-ilmoituksessa kertoo, että myyjä on valmistellut etukäteen sähköisen kauppakirjan sujuvaa omistajanvaihdosta varten

Kauppakirja virallisilla tiedoilla on valmiina

Array

Helpot Kaupat -merkki myynti-ilmoituksessa on viesti siitä, että auton myyjä on jo valmistellut kauppakirjan tulevaa ostajaa varten. Ottaessasi yhteyttä kiinnostavasta menopelistä, kaupat sujuvat nopeasti kun asiakirjojen teko on jo hyvässä vauhdissa. 

Suurin osa auton ja omistajan tiedoista haetaan kauppakirjaan suoraan Traficomin järjestelmästä, joten niiden paikkansapitävyyteen voi luottaa. Sinun tarvitsee vain tutustua itse ajoneuvoon ja varmistaa, että kirjatut tiedot täsmäävät siihen.

Myynti-ilmoitus ja muut asiakirjat talteen

Itse kaupanteko onnistuu sähköisellä kauppakirjalla kokonaan digitaalisena. Kauppa vahvistetaan kummankin osapuolen sähköisellä allekirjoituksella. Maksun voi hoitaa luotettavasti palvelun kautta Nettimaksuna, tai halutessasi myös palvelun ulkopuolella. 

Palvelu ohjeistaa kaupanteon läpi selkeästi vaihe vaiheelta. Kaikki asiakirjat jäävät talteen sähköiseen muotoon. Myös myynti-ilmoitus on tallessa, jos haluat palata siihen myöhemmin esimerkiksi auton uudelleen myynnin yhteydessä.

  • Array
  • Array
 

Sähköinen kauppakirja ei edellytä Helpot Kaupat -merkkiä

Kun otat yhteyttä myyjään, jonka ilmoituksessa on Helpot Kaupat -merkki, tiedät kauppojen onnistuvan sukkelasti sähköisinä. Jos ilmoituksessa ei ole merkkiä, voit silti pyytää myyjää valmistelemaan sähköisen kauppakirjan. 

Kauppakirja tuo turvaa, kun sovituista asioista on mustaa valkoisella. Sähköinen kauppakirja pysyy paperista varmemmin tallessa, ja sen voi tehdä vaikka puhelimella. 

Lue lisää sähköisestä kauppakirjasta >>

Selaa autoilmoituksia, joilla on Helpot Kaupat -merkki >>

Kuvalähde: iStock

Comments

OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Nettix sites.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can pay valuation by SMS or web bank payment

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

Forgot your password?

How would you like to reset your password?

Enter verification code

Please check your phone - we sent you a 6 digit verification code. Enter it below for continue to reset your password.

Change your password

Show