BMW 330e Touring xDrive on sporttinen perhefarkku - BMW Hybridimallisto osa 2

Play video
MAINOS Koeajot 12.01.2021

Koeajovuorossa on Suomessa huippusuositun BMW 3-sarjan Touring ladattavana hybridinä ja nelivedolla. Mukava ja halutessa sporttinen auto sopii mainiosti perhekäyttöön.

Katso koeajovideo >>

Farmarimallinen plug-in nelivedolla

Array

BMW:n hybridimalliston toisessa osassa tutustutaan BMW 330e Touring xDriveen. Tämä tunnokas farmari M-sport-paketilla on takuuvarma autoilunautinnon tarjoaja. BMW:n 7. sukupolven 3-sarjan ladattavan hybridin kilpailijoihin lukeutuvat Volvo S60/V60, Mercedes-Benzin C-sarja ja Audin A4. Audilla ei tosin ole tarjolla lataushybridiä.

Sähköllä nelivetoinen BMW 330e Touring xDrive kulkee WLTP-mitattuna yhdellä latauksella 59 kilometriä. Ajotavalla, maastolla ja ilman lämpötilalla on vaikutusta sähköiseen kantamaan, mutta pääasiallisesti päivittäiset ajot saa hyvin hoidettua sähköllä, kun kotoa löytyy latauspiste. Lataus täyteen kestää kotiin asennetulla Wallboxilla vajaasta kolme tunnista neljään ja puoleen tuntiin.

Modernit ja väljät sisätilat perinteitä kunnioittaen

Tilojen puolesta 3-sarja istuu erinomaisesti perhekäyttöön. Tavaratilan koko on 500-1510 litraa, lisälääniä saa laittamalla takapenkit matalaksi. Isommankin kuskin ajoasennon mukaan säädetyn etupenkin taakse mahtuu hyvin kyytiläisiä. Toki paljon tilaa kaipaavan ja BMW:tä mielivän kannattaa suunnata katse 5-sarjaan.

Ohjaamo on modernia 2021-luvun BMW:tä digitaalisine mittaristoineen ja kosketusnäyttöineen. Kuitenkin samoin kuin 530e xDrivessa, merkkiuskollinen viihtyy uusimman teknologian keskellä huolimatta erinomaisesti, sillä yleisilme on tuttua BMW:tä.

  • Array
  • Array
 

Kouriintuntuva ajotatsi

Ajodynamiikka on todella korkeatasoinen. Siinä missä 5-sarja on edustusautomainen, 3-sarja sopii tunnokkaasta ja käteensopivasta ajamisesta nauttivalle. Vastapainona tulee rengashumina, joka johtuu pääasiassa auton matalaprofiileista ja leveistä renkaista. Vaikka 330e on luokassaan hiljainen, saa se äänieristyksestä pienen miinuksen verrattuna 5-sarjan edustusautolaatuun. 

Hybridijärjestelmä toimii huomaamattomasti. Xtraboost-toiminto, jolloin kaikki tehot ovat käytössä, on kiitollinen lisä esimerkiksi maantieajon ohitustilanteisiin. Auton 292 hevosvoiman yhteisteho takaa, että kulkupuoli on kunnossa. 330e Touring kiihtyy 5,8 sekunnissa nollasta sataan, nelivedon ansiosta myös talvikelissä.

Perusfarkku sporttisella höysteellä

Yhteenvetona voi todeta auton olevan mainio yhdistelmä sporttisuutta ja mukavuutta. Se on myös ekologinen, kunhan lataa ahkerasti ja ajaa sähköllä. Jos 3-sarjan tilat riittävät omiin tarpeisiin, saa allensa todella hyvin käteen istuvan farmarin. M-Sport-lisät alleviivaavat mukavasti auton urheilullista sielua ja ajokokemusta.

Katso BMW 330e Touring xDrive -autot >>

Koeajo BMW 330e Touring xDrive on osa 2/10 BMW:n kanssa tuotetusta koeajosarjasta. 

Osa 1: BMW 530e xDrive >>

Osa 3: BMW X1 xDrive25e >> 

Osa 4: BMW X3 xDrive30e >>

Osa 5: BMW 520d A xDrive MHEV >>

Tutustu ladattavien hybridien mallistoon >> 

BMW 330e Touring xDrive A Charged Edition M Sport

Moottori:  4-sylinterinen, 2,0-litrainen 184 hv turboahdettu bensamoottori + 109 hv sähkömoottori
Yhteisteho: 292 hv, polttomoottori: 184 hv @ 5000-6500 rpm
Vääntö: 420 Nm, polttomoottori: 300 Nm @ 1350-4000 rpm
Toimintamatka sähköllä: 60 km (WLTP-mittaustavalla)
Huiput: 230 km/h (sähkömoottorilla 140 km/h)
Kiihtyvyys: 5,8 s. 0-100 km/h
Vetotapa: Neliveto
Vaihteisto: 8-vaihteinen automaattivaihteisto, sähkömoottori integroitu vaihteistoon
EU-kulutus: 1,6 l/100 km (WLTP)
CO2-päästöt: 37 g/km
Mitat (pit/lev/kork): 4709 mm/1827mm/1444 mm
Omamassa: 1895 kg
Vetopaino, jarrullinen, kg: 1500 kg
Vetopaino, jarruton, kg:  750 kg
Koeajoauton hinta (alkaen): 59.011 euroa

Comments

For sale - BMW 330
OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can pay valuation by SMS or web bank payment

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.