Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.

BMW Geneven autonäyttelyssä 2020

Uutiset 26.02.2020

BMW painottaa Genevessä mallistonsa sähköistymistä ja esittelee kolme uutta ladattavaa 330e-sarjan hybridimallia.

Myös M340d xDrive -malleihin tulee kevythybriditeknologiaa.

BMW kiihdyttää sähköistymistään edelleen. Tähän mennessä BMW on myynyt puoli miljoonaa täyssähkö- tai hybridiautoa, ja tavoitteena on myydä ensi vuoden loppuun mennessä miljoona autoa, joissa on sähköinen voimanlähde. Vuoteen 2030 mennessä BMW aikoo myydä vähintään puolet autoistaan sähköisinä.

BMW Group haluaa vastata yksilöllisen liikkumisen tarpeisiin entistä paremmin ympäri maailmaa ja tarjoaa laajan valikoiman teknologioita polttomoottoreista täyssähköön sekä erilaisia korimalleja, jotka antavat mahdollisuuden valita juuri omiin tarpeisiin sopivan mallin.

Kolme uutta ladattavaa hybridiä 330e-sarjaan

Array

BMW täydentää mallistoaan keskikokoisten autojen premium-luokassa kolmella ladattavalla hybridillä: 330e Sedan xDrive, 330e Touring ja 330e xDrive Touring. Uuden BMW 330e:n eDrive-hybriditeknologia mahdollistaa alustavien tietojen mukaan jopa 68 kilometrin* toimintamatkan pelkän sähkön voimalla. Päästöt ovat pienimmillään vain 36 grammaa kilometrillä* ja kulutus 1,6 litraa sadalla kilometrillä*.

330e:ssa on yhteistehoa 185 kW/252 hv. Kaksilitrainen nelisylinterinen bensiinimoottori tarjoaa 135 kW/184 hv ja 8-vaihteiseen Steptronic-vaihteistoon integroitu sähkömoottori tuottaa 83 kW/113 hv. XtraBoost-toiminnolla on mahdollista saada 30 kW/40 hv tehoa lisää ja korottaa huipputehoa 215 kW:iin/292 hv:aan asti.

330e-mallin litiumioniakun kapasiteetti on 12 kWh. Hybridiakku latautuu normaalista pistorasiasta 80 % varaustasoon 4,2 tunnissa ja täyteen 5,7 tunnissa. Vastaavat luvut BMW i Wallboxia käyttäen ovat 2,4 ja 3,4 tuntia.

  • Array
  • Array
 

BMW M-autoihin kevythybriditekniikkaa

BMW 3-sarja täydentyy myös urheilullisilla, mutta silti energiatehokkailla M340d xDrive -malleilla, joista on tarjolla sekä Sedan että Touring. Automallin sielu rakentuu sen kolmelitraisen kuusisylinterisen dieselmoottorin ja kevythybriditekniikan ympärille. Dieselmoottorissa on tehoa ja vääntöä vaikuttavat 250 kW/340 hv ja 700 Nm. M340d xDrive Sedan kiihtyy nollasta sataan 4,6 sekunnissa ja Touring 4,8 sekunnissa.

Moottorin vaikuttavuutta lisää sen kanssa saumattomasti toimiva 48-volttinen kevythybriditekniikka, joka antaa vielä 8 kW:a/11 hv:aa lisää tehoa. Kevythybriditekniikka mahdollistaa entistäkin pehmeämmät liikkeellelähdöt sekä avustaa moottoria pysymään optimaalisella kierrosalueella, mikä pienentää polttoaineenkulutusta.

M340d:ssä on aina kahdeksanvaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto sekä älykäs xDrive-neliveto. Vakiovarusteisiin kuuluu myös M-tyyliin viritetty ohjaus, jousitus sekä tasauspyörästö.

BMW Groupin lehdistötilaisuus Geneven autonäyttelyssä tiistaina 3.3.2020 klo 8.15.

*Päästö- ja kulutuslukemat sekä toimintamatka on laskettu uuden WLTP-testisyklin mukaan ja mukautettu NEDC:hen vertailtavuuden vuoksi. CO2-päästöihin perustuvien verojen ja muiden ajoneuvokohtaisten maksujen perustana voivat olla muut kuin tässä julkaistut luvut.

Comments

For sale - BMW 330
OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can pay valuation by SMS or web bank payment

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

Show

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.