Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.

Helppoutta autokauppaan – ajoneuvo yksityiseltä myyjältä Svean rahoituksella

MAINOS Jutut 26.07.2022

Auton voi nyt ostaa yksityiseltä myyjältä suoraan Nettiautosta Svean osamaksurahoituksella.

Kaupallinen yhteistyö: Svea

Sujuvuutta ja turvaa yksityishenkilöiden väliseen autokauppaan

Array

Pohjoismainen pankki Svea ja Nettiauto ovat kehittäneet yhdessä palvelun, joka mahdollistaa auton oston yksityiseltä myyjältä osamaksulla täysin sähköisesti Nettiautossa.

Turvana toimii sähköinen kauppakirja, johon haetaan auton ja omistajan tiedot suoraan Traficomin rekisteristä. Kauppakirja allekirjoitetaan sähköisesti tunnistautumalla vahvasti pankkitunnuksilla. Lisäturvaa tuo myös maksuvaihe, sillä rahoitusyhtiö maksaa rahoitusosuuden suoraan myyjän tilille auton luovutuksen jälkeen.

Palvelu sujuvoittaa yksityishenkilöiden välistä autokauppaa tarjoamalla mahdollisuuden rahoituksen hakemiseen suoraan Nettiauton ilmoituksesta – palvelusta poistumatta. Sen sijaan, että ostaja hakisi autorahoitusta erikseen lainanmyöntäjän sivuilta, on Svean tarjoaman rahoituksen hakeminen kytketty osaksi sähköisen kaupanteon prosessia.

Ostaja voi hakea rahoituksen ennakkoon, ja luottopäätös tulee seuraavana arkipäivänä. Myönnettyä rahoitusta voi käyttää kätevästi maksutapana sähköisessä kaupankäynnissä. Kun autokaupoista on sovittu myyjän kanssa, sopimus luotu ja allekirjoitettu sähköisesti, mahdollinen käsiraha maksettu ja auto luovutettu uudelle omistajalleen, hoitaa rahoitusyhtiö auton rekisteröinnin, vahvistaa kaupan ja maksaa rahoitusosuuden myyjälle.

Helpommat autokaupat – laajempi valikoima

Nettiautosta autoa etsivälle ja osamaksurahoitusta suosivalle avautuu palvelun myötä mahdollisuus valita uusi auto entistä suuremmasta valikoimasta. Yksityisten myyjien ilmoituksia ei jatkossa tarvitse rajata joukosta pois sillä perusteella, että kaupanteko olisi hankalampaa. Koska rahoituksen saaminen yksityisen myyjän ja autoliikkeen myymään autoon on palvelun myötä yhtä sujuvaa, on ostajalla suurempi vapaus valita, keneltä tai mistä seuraavan autonsa ostaa.

Sen lisäksi, että auton etsiminen sekä autoliikkeiden että yksityisten myyjien valikoimasta kasvattaa vaihtoehtojen määrää, nostaa myönnetty rahoitus käytössä olevaa budjettia ja siten potentiaalisten ostokohteiden määrää. Autorahoituksen hyödyntäminen antaakin monelle mahdollisuuden hankkia juuri sellaisen auton, joka omaan tilanteeseen sopii parhaiten, sen sijaan, että joutuisi tyytymään kulkupeliin, johon omat käteisvarat riittävät.

Autorahoitus mahdollistaa auton oston yhä useammalle

Osamaksurahoituksen tarjoaminen osana yksityisen välistä autokauppaa mahdollistaa autohaaveiden toteuttamisen yhä useammalle. Paitsi että autovalikoima laajenee, autorahoituksella auton maksaminen hoituu kiinteiden kuukausierien turvin osissa kertasijoituksen sijaan. Myyjä saa puolestaan palvelun ansiosta rahansa turvallisesti heti, kun autokaupat on vahvistettu rahoitusyhtiön toimesta.

Osamaksutyyppisessä autorahoituksessa auto toimii rahoituksen vakuutena, eikä siten erillisiä vakuuksia tai takaajia vaadita. Koska autorahoitukselle annetaan vakuus auton muodossa, voidaan rahoitus myöntää useammalle sitä hakevalle. Vaikka auton omistajuus vakuuden myötä säilyy luotonmyöntäjällä siihen asti, kun autorahoitus on maksettu pois, voi luotonmyöntäjästä riippuen olla mahdollista kuitata rahoitus kerralla. Esimerkiksi Svean autorahoituksen voi maksaa halutessaan kokonaan pois, jolloin auton omistajuus siirtyy auton ostajalle jo ennen sopimuskauden loppua.

Svean autorahoitusta voi hakea kätevästi suoraan autoliikkeestä autoa ostaessa sekä nyt myös Nettiautosta osana sähköistä kaupantekoa, kun autoa myy yksityinen myyjä.

Voit tutustua yhteistyössä Nettiauton kanssa kehitettyyn palveluun tarkemmin Svean sivuilla >>

Vuodesta 1981 lähtien toimineen Svean palveluvalikoimaan kuuluvat rahoituspalvelut niin kuluttajille kuin kaikenkokoisille yrityksille, maksuratkaisut verkkokauppaan ja kivijalkamyymälään sekä perintä- ja reskontrapalvelut.

Comments

OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can pay valuation by SMS or web bank payment

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

Show

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.