Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Jeepin uudet ladattavat hybridit: Renegade ja Compass 4xe - Article - Nettiauto

Jeepin uudet ladattavat hybridit: Renegade ja Compass 4xe

Jutut 04.02.2020

Uskollisena seikkailunhaluiselle historialleen, Jeep siirtyy sähköisen liikenteen aikakauteen palkittujen maastoautojensa sähköistymisen myötä.

Uudet Jeep Renegade ja Jeep Compass 4xe ladattavat hybridit ovat jo nähtävillä verkkoportaalissa Italiassa ja Espanjassa, ja myöhemmin myös muilla Euroopan markkinoilla. Autot tulevat Euroopassa myyntiin myöhemmin tämän vuoden aikana.

Jeep Renegade ja Compass -hybridit yhdistävät parantuneen suorituskyvyn (yhteisteho jopa 240 hv), nelivedon ja pienet päästöt (jopa 50 km:n toimintasäde pelkällä sähköllä ja alle 50 g/km hiilidioksidipäästöt hybriditilassa).

Polttomoottorin ja sähkömoottorin yhdistelmä takaa suorituskykyä ja hyvää ajodynamiikkaa: kiihtyvyys 0–100 km/h noin seitsemässä sekunnissa, hiilidioksidipäästöt alle 50 g/km (NEDC2) ja enimmäisnopeus 130 km/h (sähkötila) tai 200 km/h (hybriditila).

Ainutlaatuiset varusteet ja ominaisuudet

Array

Uudet Renegade ja Compass 4xe ladattavat hybridit sisältävät kolme eri ajotilaa: Hybridi, Full Electric ja E-save. Lisäksi saatavilla on muita sähköisen voimalinjan mahdollistamia ominaisuuksia; urheilullisen ajamisen tila, ekologisen ajamisen valmennus ja älykäs auton lataus Uconnect-järjestelmän tai älypuhelimen kautta.

Uudet 4xe-mallit voi valita joko 19 tuuman vanteilla, tai paremmin maastoajoon soveltuvilla 17-tuuman vanteilla. Lisäksi kattava vakiovarustelu sisältää 8,4 tuuman kosketusnäytöllisen navigointijärjestelmän, älypuhelimen integroinnin, 7-tuumaisen TFT-mittaristonäytön, joka näyttää esimerkiksi akun lataustason ja toimintamatkan sähköllä, kuolleen kulman varoittimien, peruutuskameran, pysäköintiavustimen sekä avaimettoman sisäänkäynnin ja lukituksen.

Aina ladattu ja valmiina lähtöön

Jeep Renegade ja Compass 4xe -malleissa on 5 vuoden ajoneuvotakuu ja 8 vuoden akkutakuu. ”First Edition” -lanseerauspakettiin sisältyy myös Hybrid Wallbox -laite, joka sisältää kaikki tarvittavat kodin latausratkaisut. Laite tarjoaa "Plug & Play" -ratkaisun, joka sisältää 3 kW:n lataustehon ja 3,5-tunnin latausajan. Päivittämällä laitteiston lataustehoa 7,4 kW:iin, voidaan myös lisätä latausnopeutta ja lyhentää latausaikaa 100 minuuttiin.

Uusi ”Jeep 4xe” -tunnus

Uusissa Jeep Renegade- ja Compass First Edition -malleissa on uusi ”Jeep 4xe” -tunnus, josta tunnistaa jatkossa kaikki Jeepin sähköistetyt mallit. Uuteen tunnukseen sisältyy Jeepin näkemys sähköistymisestä, jonka pääkohtina ovat tehokkuus, suorituskyky ja vastuullisuus.

Tehokkuus tarkoittaa tehokasta 240 hevosvoiman hybridimoottoria, joka tarjoaa ennennäkemätöntä polttoainetaloudellisuutta. Pitkä toimintamatka pelkällä sähköllä mahdollistaa vastaavasti päivittäiset ajot kaupungissa, mikä takaa helpon latauksen ja huolettomuuden.

Vaikka Jeep 4xe -mallit ovat polttoainetaloudellisempia, ne ovat kuitenkin Jeepille tunnusomaisesti suorituskykyisiä myös maastossa. Etenemiskyky on varmistettu huonoissakin olosuhteissa, sillä neliveto on uusissa 4xe-malleissa aina saatavana, vaikka akku olisikin vähissä.

Renegade ja Compass 4xe ovat ympäristöystävällisempiä alentuneiden CO2-päästöjen lisäksi myös niiden valmistusmateriaalien osalta, sillä Renegaden alustan alleajosuoja on valmistettu täysin kierrätysmuovista ja 40 prosenttia polttoainesäiliön materiaaleista koostuu kierrätetyistä materiaaleista.

Comments

For sale - Jeep
OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Nettix sites.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can pay valuation by SMS or web bank payment

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

Forgot your password?

How would you like to reset your password?

Enter verification code

Please check your phone - we sent you a 6 digit verification code. Enter it below for continue to reset your password.

Change your password

Show