Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Kahdeksan mielenkiintoista tietoa Mercedes-Benz Certified-takuuvaihtoautoista - Article - Nettiauto

Kahdeksan mielenkiintoista tietoa Mercedes-Benz Certified-takuuvaihtoautoista

Uutiset 30.03.2020

Mercedes-Benz Certified-takuuvaihtoautot ovat Euroopan laajuinen konsepti

Mercedes-Benz -maahantuojat useimmissa Euroopan maissa tarjoavat asiakkaille uuden auton vaihtoehdoksi maahantuojan sertifioiman tarkastuksen läpikäyneen ja takuun alaisen Mercedes-Benz -vaihtoauton. Suomessa Certified-takuuvaihtoautot ovat myynnissä Veho-liikkeissä.

Käytettyjen Mercedes-Benz – henkilöautojen kysyntä merkittävässä kasvussa

Array

Käytettyjen Mercedes-Benz-henkilöautojen kysyntä on viime vuosina kasvanut merkittävästi. Yhtenä osoituksena on kasvanut käytettyjen autojen maahantuonti. Viime vuonna Suomeen tuotiin yli 9000 käytettyjä Mercedes-Benziä, joka edustaa yli viidenneksen osuutta viime vuoden aikana kaikista maahamme tuoduista käytetyistä autoista.

Taattu kilometrihistoria

Kahden vuoden ja 40 000 kilometrin mittainen Mercedes-Benz Certified- takuu myönnetään enintään kuuden vuoden ikäisiin autoihin, joilla on ajettu enintään 120 000 km. Maahantuojana Veho näkee kaikkien autojen huoltohistorian. Näin voidaan ennen takuun myöntämistä varmistaa vaihtoauton asianmukainen ja aukoton huoltohistoria sekä alkuperäisten huolto- ja varaosien käyttö myös aikaisempien huoltojen yhteydessä. Takuu poistaa käytetyn auton hankinnan riskit.

Huolenpitosopimus vaihtoautoon

Mercedes-Benz Certified- takuuvaihtoautoon on Suomessa mahdollisuus uuden auton tapaan hankkia huolenpitosopimus. Sopimuksen pituus voi vaihdella 12 – 36 kuukauden välillä ja sitä voidaan jatkaa jopa siihen saakka, kunnes auto täyttää 10 vuotta tai sillä on ajettu 200 000 kilometriä. Huolenpitosopimus kattaa auton määräaikaishuollot sekä korjaukset sopimusehtojen mukaisesti aidoilla varaosilla valtuutetussa huoltopisteessä suoritettuna. Näin huolenpitosopimus varmistaa, että mitään yllättäviä kuluja ei synny auton omistamisen aikana. Sopimukseen voidaan myös lisätä erilaisia lisäpalveluja kuten, sijaisauto tai rengaspalvelu. Huolenpitosopimuksella asiakas voi kätevästi maksaa korottomasti ja kuluttomasti auton käytön kustannuksia tasaerissä. Huolenpitosopimuksen kuukausiveloitus määräytyy auton mallin, iän ja vuotuisten ajokilometrien mukaan.

Mobilo-liikkuvuuspalvelu

Mobilo-liikkuvuuspalvelu on Mercedes-Benz-autoilijan turvana aina auton 30 ikävuoteen asti, kun auto huolletaan vuosittain valtuutetussa huoltopisteessä. Teknisen vian, kolarin, pienten hankaluuksien tai ilkivallan tapauksessa Mobilo-liikkuvuuspalvelu palvelee ja auttaa matkan jatkumisessa koko Euroopan alueella. Oli sitten kyseessä korjaus paikan päällä, vara-auto tai matkan jatkaminen kaikille matkustajille esimerkiksi lentokoneella. Jos asiakas mieluummin haluaa odottaa autoaan korjauksesta, hänelle tarjotaan mahdollisuus yöpymiseen hotellissa tai annetaan sijaisauto käyttöön korkeintaan kolmeksi vuorokaudeksi. Mobilo-palvelu toimii kaikkialla Euroopassa asiakkaan omalla äidinkielellä.

130 kohdan tarkistuslista

Autoon, jolle on myönnetty Mercedes-Benz Certified- takuu, on suoritettu 130 kohdan kattava tarkistus. Tarkistuksessa havaitut viat ja puutteet on korjattu ennen auton siirtämistä myyntiin. Tarkistuksen yhteydessä autoon on suoritettu viimeisimmät ohjelmistopäivitykset. Valtuutettu Mercedes-Benz-jälleenmyyjä myös tietää ja tuntee tarkalleen auton varusteet.

  • Array
  • Array
 

Vaihto-oikeus

Mercedes-Benz Certified-takuuvaihtoautoissa on 14 vrk / 1000 km vaihto-oikeus toiseen takuuvaihtoautoon samassa toimipisteessä.

Mercedes me-palvelut saatavilla

Kaikkiin Mercedes-Benz Certified-takuuvaihtoautoihin on saatavissa kaikki auton etähallintaan räätälöidyt Mercedes me-palvelut. Niitä ovat mm. auton polttoainemäärän, kulutuksen, kilometrimäärän ja ajettujen matkojen seuranta. Mercedes me-sovelluksen kautta hallitaan auton huoltomuistutuksia ja huoltovarauksia sekä lähetetään auton huoltoon ja ylläpitoon liittyviä tarjouksia.

Comments

For sale - Mercedes-Benz
OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Nettix sites.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can pay valuation by SMS or web bank payment

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

Forgot your password?

How would you like to reset your password?

Enter verification code

Please check your phone - we sent you a 6 digit verification code. Enter it below for continue to reset your password.

Change your password

Show