Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.

"Kaiken ytimessä on asiakkaan kuunteleminen” - Toyota Professional pitää yrityksen pyörät pyörimässä

MAINOS Jutut 31.08.2022

Ajoneuvojen valinta, varustelu ja ylläpito, sähköautoilun salat – kun yrityksen ajoneuvot on hyvissä käsissä, voit keskittyä liiketoimintaan.

Kaupallinen yhteistyö: Toyota

Räätälöity palvelu ajoneuvon valinnasta alkaen

Array

Toimiva kalusto on avainasemassa yrityksen päivittäisessä toiminnassa. Siihen liittyy ajoneuvojen valinta, varustelu ja tietenkin laatu. Toyota Professionalin yritysmyyntivastaava Marko Hartikainen kertoo, että keskustelu asiantuntijan kanssa kannattaa ajoneuvojen hankinnassa ja suunnittelussa.

“Meillä Toyotan hyötyajoneuvojen myynnissä jokaisella yrityksellä on oma yhteyshenkilönsä, joka auttaa rakentamaan juuri sopivan paketin”, hän sanoo. “Joskus voi käydä vaikka niin, että asiakas on ajatellut neljäovista tavara-autoa, mutta jutellessa käy ilmi, että viisiovinen toimisi parhaiten.”

Erikoisvarusteluja saa miltei kaikkiin tilanteisiin.

"Hyllyt, auraus- ja hiekoitusvarusteet, kylmäautot, matalalattiabussit, ja paljon muuta”, Hartikainen listaa varusteluvaihtoehtoja. “Kaiken keskiössä ovat asiakkaan tarpeet. Vielä ei ole tullut sellaista pyyntöä vastaan, jota emme olisi saaneet toteutettua.”

Apua tilanteessa kuin tilanteessa

Jotta ajoneuvot aidosti tukevat liiketoimintaa, täytyy niiden olla paitsi oikein valittuja, myös toimintakuntoisia. Yllättävät pulmat ovat yrittäjälle iso stressi ja juuri sitä Toyota Professional haluaa lievittää.

Kun yritys ostaa auton Toyotalta, saa se käyttöönsä Professional-palvelut. Palvelut pitävät sisällään muun muassa huollon noutopalvelut, pikahuollot, aukioloaikojen laajennukset, tiepalvelut, rengaspalvelut ja tarvittaessa rahoituksen.

“Autojen pitää toimia silloin, kun niitä tarvitaan”, Hartikainen sanoo. “Aukioloaikojen pidennyksien ansiosta kalusto voidaan huoltaa päivän päätteeksi niin, että se on seuraavana aamuna taas käytettävissä. Me teemme iltahommia, jotta yrittäjän päivä ei katkea ajoneuvo-ongelmiin.”

Apua saa ottamalla yhteyttä Toyotan maksuttomaan infonumeroon. “Jos vaikka matka yllättäen katkeaa, yksi yhteydenotto riittää. Me otamme asiasta kopin ja järjestämme tarvittavan ratkaisun, oli se sitten sijaisauto tai rengaspalvelu.”

Hartikainen korostaa, että yrityksen koolla ei ole väliä.

“Kaikkia palvellaan samalla intohimolla, oli sitten kyseessä pienyritys tai iso organisaatio.”

Toyota Professional -palvelun lisäksi merkkihuollettuja käytettyjä hyötyajoneuvoja suojaa takuuajan päätyttyä Toyota Relax -turva 10 vuoteen tai 160 000 kilometriin asti.

  • Array
  • Array
 

Hyötyajoneuvojen valikoima sähköistyy

Toyota valmistaa hyötyajoneuvoja lähes yrityksen kuin yrityksen tarpeisiin. Valikoimasta löytyy Proace-pakettiautoja eri ominaisuuksilla, sekä tuotantoautoksi erinomaisesti sopivat pakettiautomuunnokset Corolla Touring Sports, RAV4 ja Land Cruiser. Lava-autoa kaipaavalle tarjolla on legendaarinen Hilux.

Sähkö yleistyy käyttövoimana yritysautoilussa siinä missä muutenkin. Toyotan pakettiautoissa on perinteisen dieselin rinnalla täysin sähköllä kulkevia. Pakettiautomuunnoksista löytyy niin itselataavia kuin plug-in-hybridejä.

Sähköllä kulkeminen voi tuoda huomattavia säästöjä yritykselle.

“Vastuullisuutta ei pidä myöskään unohtaa”, Hartikainen sanoo. “Ekologisuuden lisääminen on osa monen yrityksen arvoja.”

Monipuolinen valikoima takaa, että jokaiseen tarpeeseen löytyy sopiva. Käyttötarkoitukset vaihtelevat yrityksen sisälläkin, ja oikea autovalinta on sekä arkea helpottava, että taloudellinen tekijä.

“Meiltä löytyy osaamista suositella asiakkaan tilanteeseen juuri passelia kalustokokonaisuutta. Jos autolla ajetaan jatkuvasti vaikkapa 400 km päivämatkoja, voi polttomoottoriauto olla toistaiseksi parempi”, Hartikainen sanoo. “Käymme asiakkaan kanssa läpi kaikki seikat toimintasäteestä ajonopeuksiin, jotta löydämme parhaan ratkaisun.”

Myös muihin sähköautoiluun liittyviin kysymyksiin löytyy apua.

“Sähköautoilu lisääntyy koko ajan, mutta tietoa voi olla vaikea saada. Asiantuntevat myyjämme perehdyttävät lataamisen saloihin ja auttavat latausaseman hankinnassa ja asennuttamisessa”, Hartikainen sanoo.

“Ihan kaikessa saa apua. Siinä missä yritys on oman alansa asiantuntija, meidän erikoisosaamisemme on varmistaa, että ajoneuvot ovat toimiva ja kustannustehokas osa sen toimintaa.”

Tutustu Toyota Professional -hyötyajoneuvoihin >>

For sale - Toyota
OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can choose payment method in next step

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

 

This is typically because the model is less common, and there is not enough pricing data to give an accurate enough estimate.

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

Show

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.