Käytetty sähköauto takuulla: Mercedes-Benz EQC on tilava, tyylikäs ja tehokas

Play video
MAINOS Jutut 11.01.2022

Sähköautot valtaavat kärkisijoja uusien autojen ensirekisteröinneissä, ja niitä alkaa löytymään käytettynäkin. Tuttuus ja takuu taklaavat sähköautoilun ensikertalaisen epäilykset.

Katso Mercedes-Benz EQC -video >>

Sähköautobuumi laajenee uusista käytettyihin

Array

Lisääntyneen tarjonnan myötä kiinnostus sähköautoihin on lähtenyt lentoon kuluneen vuoden aikana. Niitä etsitään ja katsotaan sekä myös ostetaan joka kuukausi enemmän ja enemmän.

Nyt joulukuussa 2021 Nettiautosta löytyy lähes 2 000 sähköautoa. Hintahaitari vaihtelee 3000 € ja yli 200 000 € välillä, eli hajontaa on.

Monia polttomoottorin murinaan tottuneita muutos jännittää ja arveluttaakin. Tekniikan kestävyyteen ja muihin mietteisiin tuo helpotusta luotettava valmistaja ja takuu.

400 heppaa tyyliä ja tehoa

Veho Airportissa on myynnissä vuoden 2019 Mercedes-Benz EQC 400 -täyssähköauto. Mittarissa on 20 000 kilometriä. Kyseessä on lanseerausmalli 1886, jonka verhoilu ja muu sisus ovat ainutlaatuiset. Mitä muita ominaisuuksia yksilö pitää sisällään

“Autosta löytyy ajoavustinpaketti, josta ehkä tärkeimpänä voi nostaa adaptiivisen vakionopeuden säätimen”, kertoo Veho Airportin Miro Lipsanen. “Muistipenkit ovat kätevät erikokoisille kuskeille. Burmester pitää huolen äänentoistosta.”

EQC:ssä on MBUX-käyttöjärjestelmä. “Navigaattori on sähköautoilussa ehdoton, jotta pystyy suunnittelemaan reittejä latauspaikkojen ja -ajankohtien mukaan”, Lipsanen selittää.

Niin ja tosiaan, hevosvoimia kone kätkee sisäänsä 400. Efekti on välitön, kiihdytyksessä EQC ei jää jälkeen. EQC400:ssa on 85 kWh:n akku, josta käytettävissä on 80 kWh. Autolle ilmoitetaan WLTP-kulutukseksi 22,2-25,3 kWh/100 km ja WLTP-toimintamatkaksi jopa 419 kilometriä.

Latinkia moneen lähtöön

Auton takakontista löytyy useampi laturi. Normaalilla verkkovirtalaturilla kestää noin puolitoista päivää ladata akku tyhjästä täyteen. Voimavirtalaturilla aikaa menee noin kymmenen tuntia, eli illalla kun pistää töpselin seinään, niin aamulla akku on täynnä. 

Lisäksi auton mukana tulee pikalatausjohto. Sen avulla esimerkiksi reissussa ollessa voi ladata 40 minuutissa tyhjän akun aina 80 prosenttiin asti. 

Yhä useampi taloyhtiö investoi latauspisteisiin, ja kotilataus onkin sähköautoilussa merkittävä mukavuustekijä. Kun voimalähde löytyy kotoa tai konttorilta, on päivittäinen ajaminen huokeaa.

  • Array
  • Array
 

Turvana takuu autolle ja akulle

Entäs sitten takuu? Sähköautonoviisia hankinta voi mietityttää.

Mercedes-Benz Certified -autoissa on kahden vuoden takuu, joka vastaa uudelle autolle myönnettävää takuuta. Auto on läpäissyt perusteellisen kuntotarkastuksen, joten yllätyksiä ei ole tiedossa,” Lipsanen kertoo. “Tässä täyssähköisessä ajokissa on lisäksi 8 vuoden ja 160 000 kilometrin akkutakuu.”

Certified-huollossa käytetään vain alkuperäisiä osia. Eikä sähköisyykään tee tästä Mercedes-Benzistä tunnistamatonta, päinvastoin. Kuskinpaikalle istuessa Mercedes-kuski tietää välittömästi olevansa kotona.

Mercedes-Benz Certified -takuuvaihtoautot myy Suomessa yksinoikeudella Veho.

Katso Mercedes-Benz EQC -autot Certified-takuulla Nettiautossa >> 

Katso kaikki Mercedes-Benz Certified -takuuvaihtoautot Nettiautossa >> 

Comments

For sale - Mercedes-Benz EQC
OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can pay valuation by SMS or web bank payment

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.