Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.

Kevin Lankinen TsushoAUTOSSA - minkä auton maailmanmestari valitsi?

Play video
MAINOS Jutut 16.07.2019

Vierailimme Espoon Suomenojalla sijaitsevassa TsushoAUTOssa, joka on osa Toyota Tsusho Nordic Oy:tä, mihin kuuluvat myös täyden palvelun autotalot Vantaalla: Toyota Kaivoksela ja Lexus Kaivoksela.

Tsusho on japania ja tarkoittaa kauppaa. Laadukkaisiin vaihtoautoihin keskittyvä TsushoAUTO Espoossa sijaitsee Suomenojalla, josta on tullut varsinainen autokaupan keskus, sillä Suomenojalle on viime aikoina avattu monta uutta autokauppaa. TsushoAUTO eroaa muista liikkeistä valikoimallaan ja palveluillaan. TsushoAUTOn Premium Selection -valikoimassa on nimensä mukaisesti premium-merkkejä kuten Lexus, BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Audi ja Volvo. TsushoAUTO on erikoistunut myös hybrideihin ja laaja Hybrid Selection -valikoima onkin monelle syy valita TsushoAUTO. 

Suomenojan TsushoAUTO erottautuu myös palveluillaan, joihin kuuluu mm. Bosch Car Service+ ja Toyota -huollot sekä First Stop -rengasliike.

Leijonien maalivahti Kevin Lankinen valitsi hybridin

Array

Olimme paikalla kun TsushoAUTOn ovista käveli sisään maailmanmestari Kevin Lankinen. (Katso video) Lankinen kertoi, että hänellä on hyviä kokemuksia hybrideistä ja hän on kuullut paljon hyvää Lexuksesta, joka on hänen näköisensä automerkki. Lankinen kertoi olevansa tosi innoissaan löytämästään Lexus IS 300h -hybridistään ja päätyi TsushoAUTOon ystävän vinkistä, joka oli kertonut hyvästä palvelusta. Kevin kehui myös lyhyttä matkaa Helsingistä ja hyvää hybridivalikoimaa. Kuvausten päätyttyä Lankinen totesi, että myös tilaa veskarinkamoille on autossa oltava ja Lexus IS oli hänen tarpeisiinsa sopiva myös kooltaan ja tiloiltaan.

Lisätietoja: 

TsushoAUTO

Premium Selection

Bosch Car Service+

Toyota huolto

First Stop -rengasliike 

  • Array
  • Array
 

Comments

For sale - Lexus
OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can choose payment method in next step

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

 

This is typically because the model is less common, and there is not enough pricing data to give an accurate enough estimate.

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

Show

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.