Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.

Kia Sportage GT- Line 1.6 Turbo GDI 177 hv

Koeajot 17.01.2020

Bensiinimoottori ja automaattivaihteisto vaativaan makuun.

Kia on tuonut markkinoille suositusta Sportage-katumaasturista bensa-automaatilla varustetun 1.6 T-GDi (177 hv) -etuvetoversion. Uudesta 177-hevosvoimaisesta etuvetoversiosta on saatavana neljä eri varustetasoa: Active, EX, Business Premium ja GT-Line.

Sportage oli maailmanlaajuisesti Kian myydyin malli viime vuonna yli 500 000 kappaleen myynnillään. Vuodesta 1993 alkaen tuotannossa ollut Sportage saavutti viime vuonna kaiken kaikkiaan yli viiden miljoonan kappaleen myyntirajan. Sportagesta esiteltiin viime syksynä uudistettu malli, jolloin Sportage sai uusia päästöstandardeja täyttäviä moottoreita, uutta muotoiluilmettä ja uusia varusteita. Lisäksi Sportage on ensimmäinen malli, jossa Kia esitteli 48 V sähkömoottorilla varustetun kevythybridijärjestelmän.

GT- Line tuo eleganssia

Array

Koeajoimme tyylikkään Sportage GT-Linen version ja kokemus oli hyvin vakuuttava. Urheilullinen ulkonäkö ja tyylikkäät yksityiskohdat, kuten keulan muotoilu, kuutiomaiset LED-sumuvalot, tuplapakoputket, alleajosuojat sekä 19 tuuman kevytmetallivanteet herättivät ansaitusti huomiota. Sisätiloissa puolestaan tyylikkäät tikkaukset, alumiinipintaiset polkimet sekä nahkaistuimet nostavat riman todella korkealle. Huomiota on kiinnitetty myös pieniin yksityiskohtiin, kuten ohjauspyörän GT-logoon. Koeajoautossa oli myös lisävarusteena saatava GT-Line Panorama-lasikatto, joka toi mukavasti lisävaloa sisään hämärissä olosuhteissa.

Kaikki hallintalaitteet on sijoitettu toimivasti ja peruslogiikan kautta kaikki tarvittava löytyy nopeasti. Kahdeksan tuuman LCD-kosketusnäyttö toimii hermokeskuksena ja sen kautta peruutuskameran, 360 asteen kamerajärjestelmän ja vaikkapa audiopuolen hallinta sujuu vaivattomasti. Varustelutaso Sportagessa on myös erittäin kattava ja siihen kuuluvat tässä mallissa esimerkiksi LED-ajovalot, hätäjarrutusjärjestelmä, kuollen kulman varoitusjärjestelmä, kamerajärjestelmä, vakionopeudensäädin, alamäkihidastin sekä mäkilähtöavustin. 

Vakuuttava koeajo

Sportage GT-Linen koeajo sujui Suomen kesäisissä olosuhteissa odotetun miellyttävissä merkeissä. Moottorin 177 hevosen teho riittää tyydyttämään vauhtiakin arvostavan kuljettajan vaatimukset ja DCT-automaatti hoitaa vaihteiden hallinnan tehokkaan sulavasti. Halutessaan voi ottaa myös ohjauspyörän vaihteenvalitsimet käyttöön, mutta käytännössä niitä tulee tuskin kovin usein käytettyä. Sportage on myös kokoonsa nähden ketterä ja esimerkiksi parkkihalleihin sillä uskaltautuu arempikin kuljettaja. 

Nykyaikaisen ajoneuvon tyyliin Sportage soveltuu monentyyppiseen ajoon ja se siirtyy vaivatta kaupunkiliikenteestä moottoriteille tai vaikkapa mökkitielle. Sama pehmeys sekä ajomukavuus leimaa ajoa ja erityiskiitosta tuli takapenkiltä, jossa mukavuutta ja tilaa on pidemmillekin ajomatkoille.

  • Array
  • Array
 

Loistava takuu, kilpailukykyinen hinnoittelu

Sportage on varustettu kaikkien uusien Kia-mallien tavoin seitsemän vuoden takuulla. Tällä uudella voimalinjalla varustettu Sportage on myös hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisesti, sillä Sportage 1.6 T-GDI Active 7 DCT -version hinta alkaa 29 990 eurosta. Ominaisuudet ja varustelutaso luonnollisesti nostavat hintaa ja koeajoauton kokonaishinnaksi muodostui noin 44 000 euroa.

Tapani Palo
Tapani Palo on kaupallinen tuottaja, joka on työskennellyt pitkään kevyiden tavara-autojen sekä henkilökuljetuksen maailmassa. Työkokemusta löytyy reippaasti myös raskaan kuljetuskaluston, maarakennuksen sekä maatalouskoneiden parista, ja verkkopuolella vastuualueisiin kuuluu esimerkiksi suosittujen Taukopaikat-osioiden ylläpito.

Comments

For sale - Kia Sportage
OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can choose payment method in next step

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

 

This is typically because the model is less common, and there is not enough pricing data to give an accurate enough estimate.

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

Show

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.