Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Koeajo Jeep Wrangler 4.0i Sport - Article - Nettiauto

Koeajo Jeep Wrangler 4.0i Sport

Koeajot 14.08.2002

Auto-Expert Ekroosilla Hyrylässä (http://www.nettiauto.com/auto-expert) on myytävänä kuvan Wrangler Sport, vuosimallia 1997. Tässä lyhyt koeajoraportti:

SISÄTILAT

Autoon asettautuminen on pienoisen jumpan aihe: ensin kavutaan ylöspäin ja sitten vääntäydytään Recaron penkkiin, joka onkin sitten todella tyköistuvaa mallia. Muuta kovin erikoista sisätiloissa ei sitten olekaan; mittaristo on tavanomainen, mutta täydellinen. Radio on jenkkityylinen, eli kooltaan suuri ja täynnä erilaisia suuria nappuloita. Kaikki tarvittava löytyy kuitenkin hetken tutkiskelun jälkeen.
Sisätiloja tarkemmin tutkailemalla löytää lisää erikoista; kattoa ei nimittäin ole ja auto loppuu siihen, missä normaaliautossa on takaistuimen selkänoja. Wrangler on todella lyhyt pätkä autoksi.

Petri Ekroos kertoi koeajon jälkeen, että tähän 88.000 km ajettuun yksilöön löytyy kahdenistuttava takapenkki, pehmeä sekä kova katto.

AJOSSA

Auto käyntiin.. sammui. Uusi yritys.. sammui. Jaahas, tässä onkin erikoinen käynnistyksenesto: kaukosäätimestä pitää muistaa painaa se pois päältä, muuten bensansyöttö katkeaa. Todella tehokas varkaudenesto!

Kun moottorin saa käyntiin, kuuluu todella mukavansävyinen 4-litraisen suoran kuutosen pörinä. Vaihteisto on todella tarkka ja helppokäyttöinen. Kun vielä kytkimessä ja muissakaan polkimissa ei ole mitään poikkeavaa, autoon tottuu todella nopeasti. Kun vasenta jalkaa on tottunut lepuuttamaan sitä varten tarkoitetussa tuessa, tässä autossa jalka löytääkin pelkkää tyhjää. No, asiaan tottuu todella nopeasti.

Jeep on nurkkapyörityksessä ja kaupungissa todella lystikäs ajettava. 176-heppainen kuutonen on juuri niin ripeä kuin voi olettaa. Avokatto aiheuttaa tietenkin sen, että ilma on mukavan viileää niin kauan kuin auto on liikkeessä. Heti kun pysähtyy liikennevaloihin, alkaa kostea ja kuuma ilma lämmittää koeajajaa. Ilmastointi olisi kiva lisä!

Moottoritienopeuksissa Jeep on lyhyytensä ja nelivetonsa vuoksi hiukan hutera ajettava, ja kulmikas muoto aiheuttaa sen, että se on tuulelle herkkä. No, eipä ole Jeeppi moottoritielle tarkoitettukaan. Sen sijaan pehmeässä hiekassa ja kivikossa Jeeppi etenee ilman mitään vaivaa, kunhan muistaa kytkeä nelivedon päälle.

Miinukset ajo-ominaisuuksista: ei sovi pitkille moottoritiematkoille.

YHTEENVETO

Jeep on hauska ja erikoinen peli! Jos tarvitsee autoa mökkiteille tai tiettömille taipaleille, se on tässä!
Myös kesäleluna Jeep on ehdottoman hauska, koska se on avomallinen ja poikkeava piristys massasta.

Rahoitusesimerkki:

Käsiraha 4980 € (luotonperustamiskulu +85 €)
Kuukausierät 47 kertaa 395,20 € (sis. 7 euron käsittelymaksun)
Jäännösarvo 4980 €

Voit myös tarjota vaihtoautoa vaihdossa. Wranglerista voit kysellä lisätietoja Auto-Expert Ekroosilta numerosta 09 27476161.

Lisätiedot ja –kuvat http://www.nettiauto.com/3572

Comments

For sale - Jeep Wrangler
OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Nettix sites.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can pay valuation by SMS or web bank payment

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

Forgot your password?

How would you like to reset your password?

Enter verification code

Please check your phone - we sent you a 6 digit verification code. Enter it below for continue to reset your password.

Change your password

Show