Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.

Mercedes-Benz Mobilon ansiosta matka ei katkea - perille vaikka lentäen

MAINOS Jutut 19.09.2022

Mercedes-Benz Mobilo pelastaa, kun yllättävä tilanne tulee tien päällä eteen, oli se sitten tyhjä tankki, puhjennut rengas tai kolari. Palvelu on maksuton, kun huollatat autosi merkkihuollossa.

Kaupallinen yhteistyö: Veho

Kukapa ei olisi pimeää maantietä ajaessaan joskus miettinyt, että mitä jos auto hyytyisi juuri tässä ja nyt – keskellä ei mitään. Hyvin harvalle niin on käynyt, mutta jo pelkkä ajatus tuntuu varsin epämukavalta.

“Mobilon ydin on yksinkertaisesti se, että matkasi jatkuminen varmistetaan tavalla tai toisella”, kertoo Mercedes-Benz-maahantuonnin palvelutuotepäällikkö Risto Rauhala.

Turvaa vuorokauden ympäri – nappia painamalla

Array

Mobilo-liikkuvuusturva on vakiovarusteena kaikissa Mercedes-Benzin henkilöautoissa. Se aktivoituu, kun auton huollattaa valtuutetussa Mercedes-Benz-merkkihuollossa. Ennen 1.4.2008 ensirekisteröidyissä autoissa on käytössä palvelun edeltäjä MobiloLife.

Palvelun tarkoitus on poistaa ylimääräiset huolet ja murheet. Siksi kaikki on tehty autoilijalle erittäin helpoksi ja sujuvaksi. Jos vahinko – esimerkiksi rengasrikko, tekninen vika tai kolari – sattuu, avun saa paikalle yhdellä napin painalluksella. Auton katosta peruutuspeilin läheltä löytyy nimittäin nappi, jonka kautta avautuu suora yhteys Mercedeksen asiakaspalvelukeskukseen. Vanhemmissa malleissa yhteyden saa soittamalla palvelunumeroon 00800 1 777 7777.

Kun asiakaspalvelukeskus on tehnyt tilannekartoituksen, se lähettää tarvittaessa paikan päälle huoltomekaanikon. Tämä tekee autolle vikadiagnoosin ja arvioi parhaan tavan toimia.

“Nopeat hommat kuten laturin vaihtaminen pystytään tekemään saman tien. Jos korjaus on vaativampi, asiakkaalle annetaan käyttöön sijaisauto tai hänelle järjestetään kyyti määränpäähänsä. Olennaista on, että asiakas ei jää tien päälle, vaan pääsee jatkamaan matkaa mahdollisimman nopeasti”, Rauhala sanoo.

Koska vahinko voi sattua paitsi missä myös milloin tahansa, Mobilo-liikkuvuusturva toimii vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Apua ympäri Euroopan, selvällä suomen kielellä

Automatkailu avartaa ja antaa aivan omanlaisensa mahdollisuuden nauttia uusista paikoista ja kokemuksista. Varsinkin silloin, kun tietää Mobilo-liikkumisturvan kulkevan mukana.

Syyt, joiden vuoksi matka saattaa katketa, ovat usein yksinkertaisia. Silti niiden kuntoon saaminen saattaa olla hankalaa vieraalla paikkakunnalla. Vielä haastavammaksi tilanne voi muuttua, jos ongelma yllättää ulkomaanreissulla.

Mobilo-liikkuvuusturva ei rajoitu Suomen rajojen sisälle, vaan se on voimassa Euroopan laajuisesti.

“Vaikka olisit kesälomareissulla Saksassa, puhelu yhdistyy suomenkieliseen asiakaspalveluun. Asiakaspalvelija rupeaa sitten selvittämään asiaa paikallisten kollegojensa kanssa. Yksi puhelu siis riittää, me otamme siitä eteenpäin asian hoitoomme”, Rauhala kertoo.

Asiakkaalle järjestetään tilanteesta riippuen esimerkiksi sijaisauto tai hotelliyöt koko seurueelle korjauksen ajaksi. Kotiinpääsy varmistetaan aina, eli tarvittaessa korvaukseen sisältyvät esimerkiksi lentoliput takaisin Suomeen. Myös auto toimitetaan takaisin asiakkaan kotipaikkakunnalle. Ja mikä parasta, kaikki nämä palvelut sijaisautosta hotelliöihin ja lentolippuihin ovat siis asiakkaalle täysin ilmaisia.

“Yllättäviä asioita voi tapahtua. Esimerkiksi akku saattaa loppua, koska lapset ovat pelanneet pelejä takapenkillä“, Rauhala toteaa ja jatkaa: “Mobilo-palvelu tuo varmuutta ja mielenrauhaa autoiluun, sillä me olemme sitoutuneet ratkaisemaan tilanteen kuin tilanteen. Ja kun auto on huollettu Mercedes-Benz-merkkihuollossa, auton tekniikasta johtuvien ongelmien mahdollisuus on äärimmäisen pieni.”

Rauhala myös muistuttaa, että merkkihuollon huoltohistoria on myyntivaltti siinä vaiheessa, kun autoa haluaa vaihtaa.

Veho merkkihuolto mielenrauhan takeena

Valtuutettuna Mercedes-Benz-merkkihuoltona Veho tuntee Mercedekset paremmin kuin kukaan muu. Veholla käytetään myös aina pelkästään aitoja varaosia. Näin auto on parhaassa mahdollisessa kunnossa matkaan lähtiessä. Ja jos jotain ennakoimatonta tapahtuu, Mobilo-liikkuvuusturvan ansiosta asiat selviävät tehokkaasti ja vaivattomasti.

Mobilo-liikkuvuusturva astuu voimaan heti, kun on huollattanut Mercedes-Benz-autonsa Veholla. Ei siis haittaa, vaikka edellinen huolto olisi tehty muualla. Turvan voimassaolo uusitaan aina määräaikaishuollon yhteydessä jopa 30 vuoden ajan.

Vehon oma huoltoauto päivystää 24/7

Veholla on toimialueillaan omat huoltoautot, jotka päivystävät 24/7. Tämä takaa sekä nopean että asiantuntevan palvelun. Kun asiakas tarvitsee apua tien päällä, mekaanikko hyppää autoon ja ajaa paikalle. Mercedes-Benz-asiantuntijana hän kykenee diagnosoimaan ja korjaamaan vian paikan päällä, jos se suinkin on mahdollista. Mikäli se ei onnistu, hän hinauttaa auton korjaamolle ja järjestää asiakkaalle kyydin määränpäähän tai tilanteesta riippuen majoituksen korjauksen ajaksi. Kiitos Mobilon, kyyti tai majoitus eivät maksa asiakkaalle mitään.

Mobilo on ainutlaatuinen palvelu. Parasta tietysti on, jos sitä ei koskaan tarvitse, mutta silloin jos jotain sattuu, se on korvaamaton.

Lue lisää Mercedes-Benz Mobilo -liikkuvuusturvasta >> 

Varaa aika Vehon merkkihuollosta >>

Comments

For sale - Mercedes-Benz
OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can choose payment method in next step

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

 

This is typically because the model is less common, and there is not enough pricing data to give an accurate enough estimate.

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

Show

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.