Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.

Mercedes-EQ EQB - sähköinen ja tyylikäs tilaihme

MAINOS Koeajot 02.09.2022

Mercedes EQB on samaan aikaan sekä tyylikäs katumaasturi että nollapäästöinen sähköauto. EQB tarjoaa juuri niitä ominaisuuksia, joita suomalainen autonostaja arvostaa.

Kaupallinen yhteistyö: Veho

Koeajossa oleva käytetty Mercedes-EQ EQB on Vehon Certified-takuuvaihtoauto. Se tarkoittaa asiakkaalle, että

● Certified-takuuvaihtoauto on enintään kuusi vuotta vanha, 120 000 km ajettu ja huollettu säännöllisesti merkkiliikkeessä

● Auto on perusteellisesti tarkastettu ja sen matkamittarilukema on taattu

● Veho myöntää kaikille Certified-autoille veloituksetta kahden vuoden/40 000 km:n takuun.

Mercedes EQB on muotoilullisesti onnistunut tuote. Auton olemuksessa on piirteitä klassikkomaasturi Mercedes-Benz G-sarjasta, mutta samaan aikaan EQB näyttää modernilta sähköautolta.

Keulassa on Mercedeksen laajan sähköautomalliston ilme, johon kuuluvat EQB:n lisäksi EQA, EQC, EQE, EQS, EQS SUV ja EQV.

Tilava ja monipuolinen

Array

EQB:ssä on satsattu tilasuunnitteluun. Iso tavaratila tarjoaa runsaasti tilaa perheautoiluun, konttiin mahtuvat lastenrattaat ja kassit. Tarvittaessa takaselkänojat kaatamalla saa runsaasti lisää tilaa. Ilahduttavasti selkänojat laskeutuvat kolmessa osassa, joka parantaa moneen kilpailijaan verrattuna auton käytettävyyttä.

Takaselkänojissa on myös kaltevuussäätö eli takamatkustaja voi valita rennomman tai vaihtoehtoisesti ryhdikkäämmän matkustusasennon.

Takana on suorastaan ruhtinaallisesti tilaa. Pitkä 2,829 metrin akseliväli on kymmenen senttiä pidempi kuin samalle perusrakenteelle valmistetussa EQA-sähköautossa. Sen ansiosta jopa pitkillä takamatkustajilla on kookkaan kuskin takana pituussuunnassa väljää.

Takamatkustajilla on tilaa hyvin myös leveyssuunnassa, mutta erityisesti korkeussuunnassa, ja myös koeajoauton lisävarusteisen ja suositeltavan kattoikkunan kanssa.

Kattoikkuna tuo valoa ja laatutunnelmaa sisätiloihin. Se toimii sähköllä eli kattoikkuna muuntuu kattoluukuksi kuskin niin halutessa.

Lisävarusteena saa myös kolmannen istuinrivin eli EQB on tarjolla myös seitsemänpaikkaisena.

Tyylikäs ja toimiva ohjaamo

Ohjaamossa on monesta Mercedeksen mallista tuttu kahden näytön ratkaisu. Toinen ruuduista toimii mittaristona, toisesta hoidetaan muun muassa navigaattoria, musiikkia ja auton asetuksia.

Kosketusruudun käyttäminen on helppoa ja loogista. Erityiskiitoksen voi antaa kosketuslevylle, jonka käyttäminen käsi keskikyynärnojalla on sekä turvallista että mukavaa.

Kuskia hemmotellaan yhdellä markkinoiden parhaimmista istuimista, joka tarjoaa erikokoisille kuljettajille runsaasti säätövaraa ja ennen kaikkea sitä tärkeintä eli ajomukavuutta. Tämän erikoisistuimen kanssa ajaa kovin mielellään Suomen päästä päähän.

Sähköinen kantama ja lataaminen

EQB:n sähköinen kantama on WLTP-mittaustavalla jopa 423 kilometriä. Todellinen kantama riippuu monesta seikasta, kuten ajonopeudesta, lämpötilasta ja siitä, ajetaanko kaupungissa vai maantiellä.

EQB:n saa ladattua 0-80 % varaukseen noin 30 minuutissa. Asiontilaturissa (11 kW) lataaminen vie noin viisi tuntia. Akun bruttokapasiteetti on 79,8 kWh ja netto 66,5 kWh.

Ajamisen ja käyttämisen kannalta on huippujuttu, että Mercedes on tehnyt myös EQB:n sähkönkulutuksen kanssa erinomaista työtä.

Sähkön keskikulutus on vain 16,2 kWh sadalla kilometrillä, joka on todella hyvä ja alhainen lukema tilavalle katumaasturille. Se vaikuttaa positiivisesti latauskustannuksiin ja käyttökokemukseen.

  • Array
  • Array
 

Ajaminen on nautinto

Ajossa Mercedes EQB tarjoaa helpon, hiljaisen ja äärimmäisen mukavan ajokokemuksen. Auton ajo-ohjelmista voi valita haluaako sporttisen vain rauhallisen ajotunnelman. Vaihtoehdot ovat Sport, Eco, Comfort ja Individual.

Erot eri vaihtoehtojen välillä ovat todella isot eli hyvälle paikalle istuimien väliin keskikyynärnoja eteen sijoitettua ajo-ohjelmien keinukytkintä käyttää mielellään.

EQB:tä on tarjolla kolmella hevosvoimamäärällä. Koeajoauto on keskimmäinen eli 228-hevosvoimainen versio. Auton sähäkkä ja vaivaton kiihtyvyys sekä välitön voima ilahduttaa jokaisella ajokerralla. Neliveto tuo Suomen talveen mukavuutta, kun pääsee myös vähän vaikeammissa ja liukkaammissa olosuhteissa perille.

Yhteenveto

Sähköauto Mercedes-EQ EQB tarjoaa korkealuokkaisen laatukokemuksen, kokoon suhteutettuna todella hyvä tilat sekä ihmisille että tavaroille ja todella mukavan ajettavuuden. Laatumerkki loistaa myös sähköautona.

Katso Vehon EQB Certified -valikoima >>

Tutustu EQB Certified -takuuautoihin Nettiautossa >>

Katso Vehon Certified-valikoima >>

Lue lisää Mercedes-Benz Certified -takuuohjelmasta >>

Mercedes-Benz EQB 300 4Matic AMG

Moottori: 2 x sähkömoottori (moottori 1 taka-akselilla poikittain, moottori 2 etuakselilla poikittain)
Yhteiseho: 228 hv
Vääntö: 390 Nm
Huippunopeus: 160 km/h (sähköisesti rajoitettu)
Kiihtyvyys 0-100 km/h: 8,0 s.
Vetotapa: Neliveto
Akun nettokapasiteetti: 66,5 kWh
Sähkön kulutus: 16,2 kWh/100 km (WLTP)
Kantama: 423 km (WLTP)
Mitat (pit/lev/kork): 4684 mm/1834 mm/1667 mm
Omamassa: 2100 kg
Tavaratila: 495-1710 l
Hinta: 71 900 euroa

Comments

For sale - Mercedes-Benz EQB
OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can choose payment method in next step

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

 

This is typically because the model is less common, and there is not enough pricing data to give an accurate enough estimate.

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

Show

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.