Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Oletko ostamassa käytettyä autoa? Toyota Approved tuo alalle kaivattuja standardeja - Article - Nettiauto

Oletko ostamassa käytettyä autoa? Toyota Approved tuo alalle kaivattuja standardeja

MAINOS Jutut 27.11.2020

“Netin ansiosta vaihtoautojen saatavuus on parantunut ja maantieteelliset hintaerot tasoittuneet”, kertoo Toyotan palvelutuotepäällikkö Seppo Saxholm. “Kehitys on luonut selvän kysynnän laatustandardeille.”

Vaihtoautojen ostajia mietityttää ennen kaikkea auton kunto, arvon lasku ja se, saavatko he rahoilleen vastinetta. Verkon myynti-ilmoituksesta saatavan tiedon lisäksi huoltohistoria ja mahdolliset tulevat kustannukset ovat kuluttajalle olennaisia asioita.

“Halusimme luoda selkeät standardit laadulle ja luotettavuudelle, ja tehdä autokaupoista mahdollisimman helpot ja turvalliset. Tähän tarpeeseen syntyi Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelma”, Saxholm kertoo.

Pyydä tarkastustodistus – se on lupaus laadusta

Array

Toyota-liikkeessä on erillinen, ainoastaan Approved-autoja myyvä alue. Autot ovat erikoiskoulutuksen saaneen Toyota-mekaanikon tarkastamia, minkä takeena toimii tarkastustodistus eli vaihtoauton tuoteseloste. Toyota Approved -ohjelmaan kuuluvat automaattisesti enintään 8 vuotta vanhat, mittarilukemaltaan enintään 160 000 km ajetut vaihtoautot. 

“Autot käyvät läpi yhtenäisen tarkastusohjelman. Kuluttaja voi luottaa siihen, että mahdolliset viat on korjattu ja huollot tehty. Olemme jokaista jälleenmyyjää myöten sitoutuneita siihen, että sertifikaattimme on kuluttajien luottamuksen arvoinen”, Saxholm summaa.

Hinnat läpinäkyviksi – muista myös huolto ja vakuutukset

Ikävien yllätysten välttämiseksi Toyota Approved Vaihtoauton hintaan kuuluu 12 kk Turva ilman kilometrirajoitusta. Turva kattaa pitkälti koko auton tekniikan, poislukien huollossa vaihdettavat kuluvat osat. Huoltojen kustannuksia voi hallinnoida edullisella Huoltosopimuksella.

“Kaupan päälle saa 10 vuoden / 350 000 km akkuturvan säännöllisesti tarkastetuille ja huolletuille hybridiautoillemme”, lisää Saxholm. Toyota Approved Vaihtoautoihin tarjotaan Toyota Jousto -rahoitus, jonka yhteydessä on tarjolla Toyota Rahoituskasko.

Osta luotettavalta kauppiaalta

Toyota on maailman tunnetuimpia valmistajia ja arvostetuin autobrändi, jolla on vaikutusta myös vaihtoautopuolella.

“Haluamme olla suomalaisille houkuttelevin hankintapaikka myös käytettyä autoa ostettaessa. Toyota-verkosto tulee myymään vuosittain 8000–10000 ohjelmaan kuuluvaa vaihtoautoa.”, Saxholm kertoo. “Jokainen asiakaskokemus on meille tärkeä. Me kannamme riskin, ja kuluttaja voi olla rauhallisin mielin.”

  • Array
  • Array
 

Hanki rahalle vastinetta sekä nyt että ajan kuluessa

Seppo Saxholmin mukaan ala kehittyy kuluttajaystävällisempään suuntaan ja käytetyt autot ovat kuluttajien mielestä entistä houkuttelevampi vaihtoehto. Turvallisuuden tunteella on iso merkitys, sillä korona-aika ja taloudellinen epävarmuus ovat lisänneet halua välttää yllättäviä kustannusmenoja.

“Myös käytetty auto on investointi, joka halutaan tehdä turvallisin mielin. Kuluttajasuojalaki suojaa taustalla, mutta me haluamme tehdä autokaupoista vieläkin huolettomampia”, Saxholm sanoo. “Ohjelmamme myötä käyttökulut pysyvät hallussa, jälleenmyyntiarvo säilyy hyvänä ja ympäristökuormitus on vähäisempää.”

“Kantava ajatuksemme on, että käytetty auto ei ole koskaan tuntunut näin uudelta. Sitä Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelma käytännössä on – hyvälaatuisia, perusteellisesti tarkastettuja autoja fiksulla hinnalla”, kiteyttää Saxholm.

Tutustu Toyota Approved Vaihtoautoihin >>

Nettiautossa tunnistat Toyota Approved -autot ilmoituksen takuuleimasta. Katso Toyota-vaihtoautot Nettiautossa >>

Comments

OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Nettix sites.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can pay valuation by SMS or web bank payment

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

Forgot your password?

How would you like to reset your password?

Enter verification code

Please check your phone - we sent you a 6 digit verification code. Enter it below for continue to reset your password.

Change your password

Show