Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Sähköinen kauppakirja ajoneuvokaupoissa on myyjän ja ostajan etu - Article - Nettiauto

Sähköinen kauppakirja ajoneuvokaupoissa on myyjän ja ostajan etu

Play video
Jutut 13.07.2020

Käyttäjädatamme kertoo, että vain noin kolmannes suomalaisista tekee kauppakirjan yksityisten henkilöiden välisissä ajoneuvokaupoissa. Kauppakirja kannattaa aina laatia, sillä siitä on pieni vaiva mutta iso hyöty.

Kaikki ajoneuvorekisteristä löytyvät ajoneuvot, kuten autot, moottoripyörät ja matkailuautot voi myydä Nettiauton sähköisellä kauppakirjalla. Palvelussa voi tarvittaessa tehdä myös tulostettavan kauppakirjan.

Sähköisen kauppakirjan hyödyt ostajalle:

1. Tiedot jäävät talteen. Kauppakirja ja Nettiauton myynti-ilmoitus tallentuvat sähköiseen muotoon. Voit palata tietoihin, jos olet itse joskus myymässä ajoneuvoa eteenpäin.

2. Tiedot ovat varmasti oikein. Ajoneuvon tiedot haetaan kauppakirjaan suoraan Traficomin rekisteristä, joten ne ovat taatusti paikkansapitävät ja ajankohtaiset.

3. Pystyt tekemään koko kaupan digitaalisesti, tietokoneella tai kännykällä. Allekirjoituksen hoidat pankkitunnuksilla, ja rahansiirron turvallisesti Nettimaksuna. Halutessasi maksun voi myös hoitaa palvelun ulkopuolella.

Oli sitten kyseessä iso tai pieni kauppa, ajoneuvon ostaminen on helpointa ja turvallisinta Nettiauton sähköisellä kauppakirjalla. Sillä onnistuu myös ehdollinen kauppa, jos ajoneuvoon tutustuminen etukäteen ei onnistu. Pyydä myyjää laatimaan sähköinen kauppakirja ja valitsemaan maksutavaksi Nettimaksu. Voit toimittaa tietosi jo etukäteen myynti-ilmoituksen Lähetä tiedot kauppakirjaa varten -painikkeesta.

Sähköisen kauppakirjan hyödyt myyjälle:

1. Helppous. Rekisteritunnukset saat esitäytetyt tiedot kauppakirjaan suoraan Traficomin rekisteristä. Saat ajankohtaiset tiedot suoraan, eikä niitä tarvitse erikseen näpytellä.

2. Selkeys. Palvelu ohjeistaa vaihe vaiheelta kauppojen tekemisessä. Tiedät jatkuvasti, missä kohtaa mennään, eikä mitään jää puuttumaan.

3. Turvallisuus. Kun ostaja maksaa Nettimaksulla, saat varmistuksen onnistuneesta maksusta palvelun kautta. Voitte myös sopia maksusta palvelun ulkopuolella.

Sähköistä kauppakirjaa käyttämällä ajoneuvon myyminen on helppoa ja turvallista. Sitä voi myös käyttää esimerkiksi rahoitusyhtiön omistaman auton myynnissä. Myyjänä laadit sähköisen kauppakirjan ja valitset maksutavoista Nettimaksun. Palvelu ohjeistaa kaupan eri vaiheissa. Ostaja voi halutessaan lähettää yhteystietonsa valmiiksi myynti-ilmoituksen Aloita kaupanteko -painikkeesta.

Lue yksityiskohtaiset ohjeet sähköisen kaupan eri vaiheisiin

Comments

OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Nettix sites.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can pay valuation by SMS or web bank payment

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

Forgot your password?

How would you like to reset your password?

Enter verification code

Please check your phone - we sent you a 6 digit verification code. Enter it below for continue to reset your password.

Change your password

Show