Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.

Suomalaisosaamista Hyundai-autojen sääpalveluihin

Uutiset 01.06.2020

Vaisala toimittaa uusiin Hyundai-malleihin säätietoja

• Suomalaisyhtiö Vaisala toteuttaa Live-palveluiden säätiedot uusiin Hyundai-malleihin.

• Live-palvelutilaus tuo käyttöön reaaliaikaiset liikenne- ja säätiedot, nopeusvalvontakameroita koskevat varoitukset ja kiinnostavien kohteiden Points of Interest -tiedot.

• Ensimmäinen Hyundai-konsernin malli, jossa suomalaisosaaminen näkyy, on uusi Hyundai i30.

Syksyllä 2020 Suomen markkinoille saapuva uusi Hyundai i30 saa muiden uudistusten ohella päivitetyt Live-palvelut. Uusi Hyundai i30 -malli on ensimmäinen Hyundai-konsernin auto, johon Vaisala toimittaa säätietoja Hyundain Live-palveluihin.

Hyundain Live-palvelut tuovat käyttöön paljon hyödyllistä ja mielenkiintoista tietoa, kuten reaaliaikaiset liikenne- ja säätiedot, nopeusvalvontakameroita koskevat ilmoitukset sekä kiinnostavien kohteiden Points of Interest eli POI-tiedot. Live-palvelut auttavat löytämään lähimmän valtuutetun Hyundai-pisteen, tankkausaseman tai parkkipaikan ja valitsemaan ruuhkattoman ajoreitin myös päivittäisissä ajoissa. Hyundain Live-palvelut ovat tarjolla malleissa, joissa on tehdasasenteinen navigointijärjestelmä. Uusissa Hyundai-malleissa Live-palvelu sisältää viiden vuoden veloituksettoman lisenssin, jota voi myöhemmin jatkaa.

Suomalaista ja korealaista huipputeknologiaa

Array

Lokakuussa 2019 suomalainen, maailman johtava sään, ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuihin erikoistunut yritys Vaisala osti Forecalta ammattikäyttäjien yrityssääpalvelut, joihin kuuluivat myös autoihin toimitettavat sääpalvelut. Siirtyneestä liiketoiminnasta tuli osa Vaisalan Sää- ja ympäristöliiketoiminta-aluetta ja uutta Vaisala Digital -yksikköä. Vaisala Digital tuottaa sääennusteita vaativaan ammattikäyttöön esimerkiksi autoteollisuudelle ja teiden kunnossapidon toimijoille.

"Vaisala tarjoaa asiakkailleen luotettavia mittausratkaisuja ja palveluja paremman päätöksenteon, turvallisuuden ja tehokkuuden tueksi. Teknologiset innovaatiot ovat Vaisalan toiminnan ytimessä, ja kehitämme innolla yhteistyötä Hyundai-konsernin kanssa. Yhteistyö kattaa koko Euroopan alueelle, Venäjälle, Yhdysvaltoihin ja Kanadaan toimitettavat autot", kertoo Vaisala Digitalin autoteollisuuden liiketoiminnan kehityksestä vastaava Petri Marjava.

Autoissa yhä enemmän liitettävyyspalveluja

Erilaiset uusissa autoissa tarjottavat liitettävyyspalvelut lisäävät turvallisuutta ja ajamisen huolettomuutta. Android Auto- ja Apple CarPlay -sovelluksien avulla matkapuhelimen tärkeimmät toiminnot, kuten esimerkiksi musiikin kuuntelun, puheluominaisuudet tai navigoinnin voi peilata auton tietoviihdejärjestelmän näytölle, jolloin ne ovat helposti ja turvallisesti käytettävissä myös automatkojen aikana. Matkapuhelimen voi liittää auton järjestelmään joko langattomasti BlueToothin välityksellä tai usb-kaapelin avulla. Uusissa Hyundai-malleissa Qi-standardin mukaisten matkapuhelimien langaton lataus on mahdollista auton keskikonsolissa. Järjestelmät toimivat myös äänikomennoilla, uusimmissa Hyundai-malleissa myös suomen kielellä.

Vaisala on maailman johtava sään, ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuihin erikoistunut yritys. Yli 80 vuoden kokemukseensa pohjautuen Vaisala tarjoaa asiakkailleen luotettavia mittaratkaisuja ja palveluja paremman päätöksenteon, turvallisuuden ja tehokkuuden tueksi. Vaisalan pääkonttori sijaitsee Suomessa, ja yhtiön palveluksessa on noin 1 800 ammattilaista eri puolilla maailmaa. Yhtiö on listattu Nasdaq Helsinki -arvopaperipörssissä.

Vuonna 1967 perustettu Hyundai Motor Company tarjoaa laajan autovalikoiman ja liikkuvuuspalvelut maailmanlaajuisesti yli 200 maassa ja Euroopassa 41 maassa. Hyundai Motorilla on kahdeksan tuotantolaitosta ja seitsemän muotoilu- ja kehityskeskusta. Euroopan yhteenlaskettu tuotantokapasiteetti on 600 000 autoa vuodessa. Hyundai Motor Finland on perustettu vuonna 2001 ja on osa Suomen toiseksi suurinta automaahantuontia Bassadone Automotive Nordic -konsernia.

Comments

For sale - Hyundai i30
OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can choose payment method in next step

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

 

This is typically because the model is less common, and there is not enough pricing data to give an accurate enough estimate.

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

Show

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.