Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.

Tilava ja taloudellinen Mercedes-Benz GLA tarjoaa ensiluokkaista ajomukavuutta

MAINOS Koeajot 15.09.2022

Autossa yhdistyvät modernin käyttöauton kompaktius, käytettävyys ja pieni kulutus katumaasturin ulkomuodolla höystettynä.

Koeajossa oleva käytetty Mercedes-Benz GLA on Vehon Certified-takuuvaihtoauto. Se tarkoittaa asiakkaalle, että 

● Certified -takuuvaihtoauto on enintään kuusi vuotta vanha, 120 000 km ajettu ja se on huollettu säännöllisesti merkkiliikkeessä

● Auto on perusteellisesti tarkastettu ja sen matkamittarilukema on taattu

● Veho myöntää kaikille Certified-autoille veloituksetta kahden vuoden/40 000 km:n takuun.

Monen suomalaisen suosikkiauto on kompaktin kokoinen, kohtuullisen hintainen ja hyvin tilaa tarjoava katumaasturi. Mercedes GLA tarjoaa juuri näitä ominaisuuksia ja paljon päälle.

Yllättävän hyvät tilat

Array

Katumaasturin kuori antaa mahdollisuuden yhdistää kaksi asiaa: maasturimaisen vahvan olemuksen ja hyvät tilat. 

Auton kompakti koko huomioiden takaistuimella on tarjolla yllättävän hyvin tilaa jopa pitkälle matkustajalle joka suunnassa. 

Erityisesti hyvä pituussuuntainen tila hämmästyttää, sillä GLA pituus on 4,410. Salaisuus on 2,729 metrin akseliväli, joka on enemmän kuin monissa kilpailijoiden samankokoisissa farmariautoissa. Hyvää suunnittelua.

Takaistuin kaatuu fiksusti kolmessa osassa, joten suksien kuljettaminen onnistuu kaatamalla keskipaikan selkänojan alas. Lisätilaa tavaroille löytyy mukavasti tavaratilan pohjan alta.

  • Array
  • Array
 

Ohjaamossa moderni Mercedeksen ilme

Ohjaamo tarjoaa laatuautoa arvostaville kuskille superhyvän ja aina suositeltavan erikoisistuimen. 

Erityisesti sellainen ihminen joka ajaa paljon huomaa Mercedeksen erikoisistuimen tarjoamat ominaisuudet, mutta suosittelemme sitä myös ihan tavalliseen lyhyehköjä matkoja sisältävään arkiajoon. 

Hienoa, että Mercedes-Benz ja Mercedes-EQ tarjoavat sen läpi laajojen mallistojen.

Ohjaamossa on mittaristona toimivan ruudun ja kosketuksella toimivan keskiruudun kautta moderni ilme, vaikka koeajoautossa on hinnat alkaen -ruudut varustuksena. Lisäpanoksella autoon saa isompien ruutujen paketin.

Keskiruudun kosketusominaisuus toimii hyvin, ja moni arvostaa autossa vakiona olevaa navigaattoria. 

Toinen kehun ansaitsema ominaisuus on erinomainen ergonomia. Oikealla viiksessä olevaa vaihteenvalitsinta on ilo käyttää. Luonnollisempaa paikkaa vaihdekepille ei autosta löydy.

Pieni mutta väkivahva bensiiniturbo

Koeajoautossa on moottorina 136-hevosvoimainen bensakone, joka muun muassa turbon ansioista tarjoaa vahvaa vääntöä heti liikkeelle lähdöstä alkaen. Mercedeksen 7G-DCT-kaksoiskytkinautomaatti on nappivalinta moottorin yhteyteen.

Tällä paketilla GLA kiihtyy ja kulkee todella vaivattomasti erityisesti kaupungin sykkeessä. Paketti tuntuu kuskille todellista kokoaan isommalta ja myös se kertoo hyviä asioita sekä moottorin että vaihteiston suunnittelusta.

Toki on hyvä muistaa, että paljon maantiellä ajava saattaa haluta ohitustilanteisiin enemmän potkua.

Onneksi GLA:n mallistossa on paljon vaihtoehtoja ja yksi suosituimmista on ladattava hybridi GLA 250 e, jossa voiman takaavat 160-hevosvoimainen bensaturbo ja 102-hevosvoimainen sähkömoottori.

Helppoa käytettävyyttä ja ominaisuuksiin suhteutettuna pientä kulutusta

Autokannan sähköistyessä moni suomalainen arvostaa käyttämisen helppoutta, jota perinteinen bensiinimoottori tarjoaa. Bensaa tankkiin ja päälle kovaa ajoa.

GLA:n tapauksessa auton ominaisuuksiin ja sähäkkään kaupunkiajoon suhteutettuna yhdistetty 6,6 litran WLTP-kulutus on todella maltillinen.

Mukava auto ajaa

Mercedes GLA on erityisesti mukava auto ajaa. Se ei kallistele normaalia henkilöautoa korkeammasta olemuksesta huolimatta, vaan kulkee hiljaisesti ja tasaisesti. 

Ohjaus on erittäin kevyt käyttää kaupunkiajon nopeuksissa ja tukevoituu sekä tarjoaa hyvän tuntuman matkanopeuksissa.

Matalaa henkilöautoa korkeammalla istuminen tekee ajamisesta rennompaa ja turvallisempaa, kun tilanteita voi ennakoida paremmin hyvän näkyvyyden ansiosta. 

Yhteenveto

Mercedes-Benz GLA on monta autoa yhdessä. Se tarjoaa erityisesti mukavuutta ja ajamisen helppoutta kaupunkiajoon, mutta toimii hyvänä ja toimintamatka-ahdistuksesta vapaana matka-autona myös pidemmillä reissuilla.

Katso Vehon GLA Certified-valikoima >>

Tutustu GLA Certified-takuuautoihin Nettiautossa >>

Katso Vehon Certified-valikoima >>

Lue lisää Mercedes-Benz Certified -takuuohjelmasta >>

Comments

For sale - Mercedes-Benz GLA
OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can choose payment method in next step

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

 

This is typically because the model is less common, and there is not enough pricing data to give an accurate enough estimate.

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

Show

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.