Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.

Tilava perheauto vaivattomalla ylläpidolla - mitä on tarjolla 40 000 euron budjettiin?

Play video
MAINOS Jutut 06.08.2021

Kun haussa on kasvavalle perheelle ensiluokkainen käyttöauto enintään 40 000 eurolla, mitä pitää ottaa huomioon? Ajettavuuden lisäksi stressittömyys auton kuluista ja kunnosta on avainasemassa.

Tilava, turvallinen, tehokas

Array

Millä kriteereillä budjettiin sopivaa menopeliä kannattaa lähteä etsimään? Perhekoon autoa kun haetaan, pitää tilaa riittää reilusti. Takaluukussa matkustavat harrastusvälineiden lisäksi pidemmillä reissuilla myös koko porukan matkatavarat.

Hyvä ja tasainen ajettavuus on tuo varmuutta. Neliveto on turvallisuustekijä talven tullen. Must-juttu on myös käytännöllisyys kaupunkiajossa ja toisaalta mukavuus pidemmällä taipaleella.

Tärkeä seikka on myös vaivaton ylläpito. Budjetti rajaa autot käytettyihin, joten luotettavuuteen pitää kiinnittää huomiota. Ylimääräiset huollot ja pulmat vievät paitsi rahaa, myös aikaa ja vaivaa.

Mercedes-Benz C täyttää toiveet

Näillä kriteereillä valikoituu huolellisen vertailun jälkeen lupaavan oloinen kandidaatti: Mercedes-Benzin 2019 vuosimallin C-sarjan farmari. Bensakoneella varustettu, lähes 200 hevosella operoiva auto on kerännyt mittariinsa vain reilut 50 000 kilometriä.

Vehon automyyjä Leevi Lahovaara kehaisee auton monipuolisuutta. “Mercedes-Benz C kulkee tasaisesti maantiellä nelivedon ja raskaan korin ansiosta. Taajamassa se on sekä käytännöllinen että ekologinen."

Auto kuluttaakin kaupunkiajossa tuntuvasti vähemmän kuin vanhemmat mallit. Se on ensimmäistä vuosituotantoa, jossa on mukana EQ Power -hybridivoimalinja.

Takapenkillä on hyvin tilaa kolmelle, isolle tai pienelle. Kuskinpenkin sähköinen selkämyksen säätö ja mukava ristiselän tuki ovat plussaa. Automaattiset LED-valot säätyvät vastaantulijan mukaan, joten pimeällä voi keskittyä ajamiseen.

  • Array
  • Array
 

Huoltohuolet pois Certified-takuuohjelmalla

Niin, miten sitten se stressittömyys? Päivittäin ajettavan perheen pääauton on oltava luotettava palvelija, joka ei aiheuta ylimääräistä päänvaivaa, kosahda kesken kiireisen viikon tai menetä arvoaan parissa vuodessa.

Mercedes-Benz Certified -autoissa on käytetty vain alkuperäisiä tehdasosia ja huollon on tehnyt aina koulutettu mekaanikko”, kertoo Lahovaara. “Autossa on takuu 40 000 kilometriin asti kahden vuoden aikana. Veho tarjoaa Suomessa ainoana tahona Certified-autoja.”

Kylkiäisenä tuleva Mobilo-palvelu varmistaa matkan jatkumisen, jos auto hajoaa tielle. Lisäpalveluna saatava huolenpitosopimus kattaa kiinteät kulut autolle jopa 10 vuoteen asti. Vaihtoarvoa turvaa huoltojen tekeminen Mercedes-Benzin omilla osilla ja standardeilla.

Tämän lähemmäs uudenveroista ei pääse. Katso myös: Saako alle 30 000 eurolla uudenveroisen Mercedes-Benzin?

Katso Certified-ohjelman Mercedes-Benz C -autot Nettiautossa >>

Katso kaikki Mercedes-Benz Certified -autot Nettiautossa >>

Lue lisää Mercedes-Benz Certified -takuuvaihtoautoista Vehon sivuilta >>

Comments

For sale - Mercedes-Benz C
OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can choose payment method in next step

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

 

This is typically because the model is less common, and there is not enough pricing data to give an accurate enough estimate.

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

Show

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.