Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Työhön ja vapaa-aikaan – Mitsubishi L200 Double Cab kaksipaikkaisena työvälineversiona - Article - Nettiauto

Työhön ja vapaa-aikaan – Mitsubishi L200 Double Cab kaksipaikkaisena työvälineversiona

Koeajot 15.09.2020

Pick up -luokan ajoneuvoissa yhdistyvät nykyään henkilöautotason ajomukavuus ja tavara-autojen kuljetuskapasiteetti, joten niiden suosion kasvu on ollut luonnollista.

Mitsubishin maahantuoja Bergé Auto Nordics on seurannut alan kehitystä ja nyt esittelyyn on tuotu mielenkiintoinen Mitsubishi L200 Double Cab 2.2 Di-D Instyle AT, joka on takaistuinten sijaan varustettu tavarakaukalolla sekä invertterillä.

Monikäyttöisyys, etenemiskyky sekä ajamisen miellyttävyys kaikissa olosuhteissa ovat tärkeitä ominaisuuksia ajoneuvoa hankittaessa ja yrityspuolella tämä vain korostuu. Mitsubishi L200 yhdistää nämä piirteet jo perusmalleissaan, lisää kuljetuskapasiteettia tarvittaessa ja erikoisversio vie mahdollisuudet vielä askeleen eteenpäin. Huippumukava ohjaamo, kuusipykäläinen automaatti, riittävä teho sekä vääntö, neliveto monipuolisilla maasto-ominaisuuksilla ja lukittavan tavaratilan runsas määrä tekevät ajoneuvosta todella varteenotettavan vaihtoehdon moniin ajotarpeisiin erityisesti ammattipuolen tehtäviin.

Tyylikkyyttä ja etenemiskykyä

Array

Uusi Mitsubishi L200 on ulkoisesti todella edustava ja voimasta kertova keula yhdistettynä dynaamisiin linjoihin, astinlautoihin ja koeajoversion lavakaariin sekä ajoneuvon korkeuteen kääntävät katseet. Teknisesti L200 tarjoaa mukavat lukemat, sillä 2,2-litran dieselin 150 hevosvoiman teho yhdistettynä 400 newtonmetrin vääntöön riittävät niin joustavuuteen kaupunkiliikenteessä kuin perille pääsyyn hankaliinkin kohteisiin. 

Etenemisen helppous voidaan varmistaa monipuolisen vetotavan valitsimen avulla ja valittavissa ovat takaveto, jatkuva neliveto Torsen-tasauspyörästöllä, neliveto keskitasauspyörästö lukittuna, sekä hidas neliveto lukittuna jyrkimpiin mäkiin ja syvimpiin lumihankiin. Lisäksi liikkumisen voi optimoida ajotilanvalitsimella alustan laatuun parhaiten soveltuvaksi ja valittavissa ovat sora, muta/lumi, hiekka tai kivikko. Jyrkimpiin alamäkiin saa taas apua alamäkihidastimella. Turhat alustan kolhaisut vältetään taas hyvien kallistus-, lähestymis-, ramppi- ja jättökulmien avulla.

Instyle-varustelutason turvallisuusominaisuudet sekä ajoa helpottavat järjestelmät vastaavat L200:ssa nykyaikaisimpia vaatimuksia. Tarjolla ovat esimerkiksi Stop & Go, säädettävä nopeudenrajoitin, etutörmäysvaroitin, kuolleen kulman valvonta, kaistavahti sekä monipuoliset kamerajärjestelmät.

Erikoisvarustelulla turvallista kuljetuskapasiteettia

Ajoneuvolla kuljetettava materiaali on usein arvokasta ja sen turvallinen toimitus on hyvin tärkeää. L200:n erikoisversiossa tilanne on ratkaistu kahdella tapaa. Lavalle on sijoitettu kovamuovista valmistettu lukittava laatikosto, jonne arvotavaran saa ylimääräisiltä katseilta turvaan ja samalla varmasti ehjänä perille. Laatikoston taakse jää vielä tilaa esimerkiksi työkoneen polttoainesäiliölle. Takaistuinten tilalle asennettu tavarakaukalo mahdollistaa myös isompien tavaroiden turvallisen kuljetuksen ja pienen räätälöinnin avulla tilan saa helposti muokattua omien kuljetustarpeiden mukaiseksi. Erinomainen lisä varusteluun on sisätiloihin kiinteästi sijoitettu 600 watin invertteri, joka monipuolistaa ajoneuvon käyttömahdollisuuksia huomattavasti.

  • Array
  • Array
 

Voimaa ja ketteryyttä

Koeajossa L200 vastaa koviin odotuksiin moitteitta. Reilusti yli viiden metrin pituus ja kolmen metrin akseliväli arveluttavat hieman kaupunkiolosuhteissa, mutta alle kuuden metrin kääntösäde poistaa turhat pelkotilat. Mitsubishi on myös panostanut äänieristykseen ja äänimaailma on sisätiloissa takatilan avaruudesta huolimatta hyvin maltillinen. Kiihtyvyys on L200:ssa auton kokoon nähden mainio ja halutessaan voi automaatin vaihtaa manuaalityyliseen rattivaihteistoon. Koeajoauton 18 tuuman renkaat ovat myös moottoritieolosuhteissa hiljaiset ja pitkätkin matkat sujuvat rennon miellyttävästi.

Maastossa L200 näyttää luonteensa ja matkanteko on lähinnä kuljettajan kantista kiinni. Etupään kierrejousitus tukivarrella ja takapään lehtijouset toimivat miellyttävän pehmeästi ja esimerkiksi metsäautotiellä voi vain ihmetellä muiden autoilijoiden varovaista etenemistä. L200 vakuuttaakin maastossa ja tarvittaessa voi huoletta ottaa mukaan vielä perävaunun, sillä vetokykyä on 3100 kiloa ja etenemiskyvyn kautta myös kärry saadaan perille vaikeisiinkin kohteisiin.

Mitsubishi L200 DoubleCab 2.2 Di-D Instyle AT

Moottori:  2.2 DI-D AS&G
Teho: 110 kW, 150 hv
Vääntö: 400 Nm
Huippunopeus: 171 km/h
Vaihteisto: kuusivaihteinen automaatti
EU-kulutus: 9,7 l/100 km
CO2 -päästöt: 254 g/km
Mitat (pit./lev./kork.): 5305/1815/1780 mm
Omamassa: 2035 kg
Hinta (pakettiauto): 45.990 €
Tapani Palo
Tapani Palo on kaupallinen tuottaja, joka on työskennellyt pitkään kevyiden tavara-autojen sekä henkilökuljetuksen maailmassa. Työkokemusta löytyy reippaasti myös raskaan kuljetuskaluston, maarakennuksen sekä maatalouskoneiden parista, ja verkkopuolella vastuualueisiin kuuluu esimerkiksi suosittujen Taukopaikat-osioiden ylläpito.

Comments

For sale - Mitsubishi L200
OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Nettix sites.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can pay valuation by SMS or web bank payment

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

Forgot your password?

How would you like to reset your password?

Enter verification code

Please check your phone - we sent you a 6 digit verification code. Enter it below for continue to reset your password.

Change your password

Show