Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.

Tyypit: Audi S6 4.2 quattro

Koeajot 03.10.2003

Tämänkertaisen koeajon kohde on Audi S6 4.2 V8 quattro, joka on myytävänä yksityisen myyjän toimesta Nettiautossa Kokkolassa (http://www.nettiauto.com/53174 )

ENSIVAIKUTELMA S6:STA

Hillitty, mutta sporttinen! Metallinmusta väri, madallettu, leveämpi raideväli, alumiinivanteet ja punahopea mallitunnus. Siinä ulkoiset tekijät jotka erottavat tämän Audin A6:n perusmalleista. Tieto siitä, että konepellin alla piileksii lähes 300 hv:n V8, herättää kaikkien moottoripäiden mielenkiinnon.

Sisällä eron perusmalleihin erottaa jo selvemmin: valkopohjaiset mittarit, erittäin hyvin tukevat sporttinahkapenkit sähkösäädöllä, keskikyynärnoja ja lisäksi kaikki mahdolliset sähköhepenet.

Käyntiääni on todella hiljainen ja hillitty. Automaatin kaavio on Audille ja Mersulle perinteinen, ainoa ero on että vaihdekepin nuppia täytyy painaa alaspäin parkilta pois otettaessa. Ja erikoisuutena: avain ei lähde virtalukosta, jos vaihde ei ole P-asennossa ja nuppia ei nosteta ylöspäin.

AJOSSA

Ajamista kuvastaa vaivattomuus ja hiljaisuus. Penkit mukailevat vartaloa hyvin. Ohjaustunto on herkkä ja täsmällinen.

Tehoa voi annostella, mutta neliveto ja auton suuri omapaino (1740 kg) aiheuttavat sen, ettei auto ole rakettimainen kiihtyvyydeltään. Joka tapauksessa erittäin ripeä, vauhti vaan ei tunnu.

V8:in idea on mahtava vääntö ja ajamisen helppous. Sitten kun halutaan ajaa ISOA KOVAA, tehoa ja kiihtyvyyttä löytyy riittämiin. Tämän tyyppiset autot ovatkin parhaimmillaan Saksan vapailla teillä, joissa matkavauhti on 160 – 180 km/h luokkaa. Silloin suuresta väännöstä ja kiihtyvyydestä on etua.

Ajettavuuteen on investoitu: tässä yksilössä on uudet 30 mm madallusjouset, iskunvaimentimet ja renkaat. S6 on tukeva ajettava, ja neliveto tekee siitä oivan talvi- taikka vetoauton.

TILAT JA VARUSTELU

S6 perustuu Audin A6 koriin, joka on yksi suurimpia henkilöautoja. Nykyautot ovat paisuneet erityisesti leveydeltään ja korkeudeltaan vieläkin suuremmiksi. Matkustusmukavuus on Audissa huippuluokkaa erityisesti hyvien nahkaistuinten, automaattisen ilmastoinnin sekä hiljaisen korin ansiosta.

Varusteista mainittakoon vielä kolmipuolainen sporttiratti, hiilikuitukoristeet, huippuluokan soittimet, sähkökattoluukku, kahdet uudet renkaat, xenon valot, vakionopeudensäädin ym.

TEKNISET TIEDOT (Autotalli.com:in mukaan):

Teho 290 hv

Vääntömomentti 400 Nm
Huippunopeus 249 km/h
Kiihtyvyys 0-100 km/h: 7,1 sek
Kulutus: 8,8 11,0 17,7 litraa sadalla

YHTEENVETO

Ylellinen matka-auto! S6:sella on vaivaton ja mukava ajella missä vain. Tämä auto on huippukunnossa ja hiljattain täydellisesti huollettu!

Lisätiedot ja kuvat: http://www.nettiauto.com/53174.

Comments

For sale - Audi S6
OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can choose payment method in next step

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

 

This is typically because the model is less common, and there is not enough pricing data to give an accurate enough estimate.

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

Show

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.