Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.

Tyypit: Nissan Almera 1.4 S Sportdeck

Koeajot 23.12.2002

Tämänviikkoinen koeajettava on Nissan Almera 1.4 S Sportdeck, joka on myytävänä Nettiautossa yksityisen myyjän toimesta ( http://www.nettiauto.com/27349 )

OMA AUTOSI KOEAJORAPORTIN KOHTEEKSI?

Yksityiset myyjät pääkaupunkiseudulla voivat edelleen tarjota minulle autojaan koeajoon sähköpostitse mika@nettiauto.com tai puhelimitse 0500-500049. Aikaa koeajoon menee tunnin verran. Tulen sinne missä autosi on –arkisin ja päiväsaikaan. Kahdesta koeajosta on jo alustavat varaukset, mutta aina kannattaa tarjota!

ENSIVAIKUTELMA ALMERASTA

Vanhempikorinen Almera, erittäin siisti metallinvihreä väri. Sisältä uudenveroisessa kunnossa. Omaa vertailupohjaa on sekä nykyisestä Nissan Bluebirdistä (vm. 87) että aiemmin perheemme ajokkina olleesta uudesta Nissan Primera farmarista (vm. 99)

AJOSSA

Kone lähtee heti vaivatta käyntiin eikä pidä ylimääräistä mekkalaa. Kytkin ja vaihteisto toimivat napakan tarkasti. Kaasun annostelu on erittäin helppoa ja meno on muutenkin vaivatonta. Almera on normaalissa ajossa sen verran terhakan oloinen, että kysyn mukana olleelta isännältä onko kone 1.5 vai peräti 1.6 –litrainen. Yllätys on melkoinen, kun selviää että se on ”vain” 1.4 -litrainen. No, täyskiihdytyksessä huomaa kyllä että sitkeys loppuu kesken. Letkeässä arkiajossa Almeraan ei enempää tehoa kaipaa.

Alusta muistuttaa tosiaan isoveljeään Primeraa siinä mielessä, että ohjaustunto on hyvä ja jousitus on kaiken kaikkiaan napakka ja mukava. Almerassa on isomman auton tuntu näiltä osin. Myöskään moottorin ja renkaiden melu eivät kantaudu mitenkään häiritsevästi sisälle alle 100:n nopeudessa.

Ajoasento löytyy 184 -senttiselle kuljettajalle helposti, eikä mikään ajoympäristössä häiritse kuljettajan työskentelyä.

TILAT JA VARUSTELU

Varustelultaan Almerassa on kaikki, mitä alemman keskiluokan kokoiselta autolta voi odottaa: ohjaustehostin, keskuslukitus, radio ja airbag. ABS-jarrut puuttuvat, niin kuin useimmista tämän ikä- ja kokoluokan autoista.

Kuljettajan työympäristö on kooltaan riittävä, mutta vilkaisu takapenkille kertoo, ettei siellä aikuiset pitkiä matkoja viihdy. Samoin takapenkin taakse jäävä matkatavaratila on vajavainen isomman perheen lomamatkoja ajatellen.

Almera sopii moneen erilaiseen käyttötarpeeseen, esimerkiksi nuoren ensiautoksi, isomman perheen kauppakassiksi tai vaikkapa pienten lasten vanhempien ainokaiseksi autoksi. Aika usein näkee varttuneempaakin pariskuntaa taittavan matkaa Almeran tapaisilla perusautoilla.

TEKNISET TIEDOT (Autotalli.com:in mukaan)

Teho 87 hv
Vääntö 116 Nm
Huippunopeus 172 km/h
Kiihtyvyys 0-100 km/h: 12,6 sekuntia
Kulutus: 5,2 6,6 8,0 litraa sadalla

YHTEENVETO

JÄRKIAUTO! Käyttötarpeeseensa nähden Almera tarjoaa yllättävän positiiviset ajo- ja käyttöomainaisuudet. Odotin sen olevan ”pikkuautomaisempi” eli heppoisempi ja äänekkäämpi kuin mitä se todellisuudessa on.

Omakohtaiset kokemukseni Nissaneista (2 yksilöä noin 50 omistamastani eri autosta) ovat positiiviset nimenomaan merkin vaivattomuuden ja kulutuskestävyyden osalta. Koeajettu Almera on ajo-ominaisuuksiltaan omassa ryhmässään keskimääräistä parempi, edullinen ylläpitää ja huoltaa, eikä varmasti herätä kateellisuutta kenessäkään.

Kaiken kaikkiaan tätä yksilöä voi vilpittömästi suositella; onhan sillä vasta yksi omistaja ja ajomääräkin on vain 101.000 km!

Lisätiedot Almerasta ja myyjän yhteystiedot: http://www.nettiauto.com/27349

Comments

For sale - Nissan Almera
OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can pay valuation by SMS or web bank payment

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

Show

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.