Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Tyypit: Nissan Maxima - Article - Nettiauto

Tyypit: Nissan Maxima

Koeajot 21.08.2006

Tämänkertaiset tyypit otettiin Nissan Maximalla, joka on myytävänä yksityisellä myyjällä Espoossa http://www.nettiauto.com/854306

TAUSTAA

Nissan Maxima edustaa automerkin suurinta Eurooppaan tuotavaa mallia. Ensiesittelynsä se koki jo vuonna 1989, ja nyt on menossa kolmas sukupolvi tästä suuresta ylellisestä henkilöautosta.

Korimalleja on ainoastaan tämä yksi, porrasperäinen. Toyotalla on vastaava malli eli Camry ja voisihan Mersun E-sarjaa ja Volvo S80 -mallia pitää jonkinlaisina kilpailijoina, vaikka ovatkin huomattavasti hintavampia.

ENSIVAIKUTELMA

Maxima on tyylikäs ilmestys. Keskiharmaa väri tekee autosta arvokkaan näköisen. Kromin käyttö ovenkahvoissa ja ikkunakehyksissä tekee oman säväyksensä.

Sisätilat ovat aistikkaat, vaalea nahka ja jalopuukoristeet luovat oman tunnelmansa, joita runsaat lisävarusteet vielä täydentävät. Mittaristo on täysin musta, ennenkuin virran laittaa päälle. Mittariston erottelevuus onkin sitten aivan omaa luokkaansa.

Muotoilussa ei ole käytetty mitään kikkoja, joten se on ajattoman tyylikäs, olematta kuitenkaan liian vanhanaikainen.

AJOSSA

Ajaminen on todella vaivatonta – tehokas 3-litrainen V6 vie autoa vaivattomasti ja hiljaisesti. Automaattivaihteistossa on erikseen tavallisen ajon ja sport –ajon painike. Yhtä kaikki, laatikko hoitaa tehtävänsä huomaamattomasti.

Isokokoiset nahkajakkarat ovat mukavat, mutta eivät sovellu urheilulliseen kanttailuun. Sivuttaistuki ja –pito on sileän pinnan takia heikohko.

Maximaan oli asennettu madallussarja, koska omistaja halusi jousituksesta jäykemmän. Asennus on onnistunut, sillä Maxima on raskaamman ja tömäkämmän tuntuinen. Ainoa negatiivinen piirre jousisarjasta tulee ilmi hidastetöyssyissä, jolloin tömähdys välittyy ratista kuljettajan sormille.

Maximan ohjaus on huomattava parannus edellismallista, joka oli amerikkalaisittain kevyeksi ja tunnottomaksi tehostettu. Uudemmassa versiossa ajonautinto on tallessa, ja tienpinnan muutokset ja kallistukset tuntuvat kuljettajalle asti.

Asialla on oma vaikutuksensa myös auton turvallisuuteen. Kuljettaja pystyy nopeammin reagoimaan tilanteisiin, kun on paremmin ajan tasalla, mitä auton renkaiden alla tapahtuu.
  • Array
  • Array
 

TILAT JA VARUSTELU

Tiloiltaan Maxima on luxusluokkaa. Jalkatilat takana ovat todella runsaat ja valoisa ohjaamo luo lisää tilantuntua.

Varustetasoltaan auto on täydellinen. Erityisesti rattisäätimin varustettu vakionopeudensäädin ilahduttaa. Lukuisat lokerot ja käsinojat lisäävät matkustamomukavuutta – ja automaatti-ilmastointi pitää kyydissä olijat virkeinä.

TEKNISET TIEDOT:

Teho: 200 hv / 147 kW
Vääntö: ei ilmoitettu
Huippunopeus: 230 km/t
Kiihtyvyys 0-100 km/t: 8,2 sekuntia
Kulutus: 7,4 – 9,5 - 13,1 litraa sadalla
(Lähde: Grey-Hen Oy:n tyypitystiedot)

YHTEENVETO

Maxima on erittäin mukava ja tilava matka-auto. Tämä yksilö on moitteettomassa kunnossa ja vasta vähän ajettu (48 tkm). Auto on hiljattain huollettu, joten sillä on edessään vielä runsaasti matkaa, ennen seuraavaa huoltoa.

Lisätiedot Maximasta Jukalta numerosta 040 716 5457.

Comments

For sale - Nissan Maxima
OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Nettix sites.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can pay valuation by SMS or web bank payment

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

Forgot your password?

How would you like to reset your password?

Enter verification code

Please check your phone - we sent you a 6 digit verification code. Enter it below for continue to reset your password.

Change your password

Show