Tyypit: Nissan Primera 1.6 SLX 4d

Koeajot 02.01.2003

Tämänviikkoinen koeajettava on Nissan Primera 1.6 SLX 4d, joka on myytävänä Nettiautossa yksityisen myyjän toimesta ( http://www.nettiauto.com/27259 )

OMA AUTOSI KOEAJORAPORTIN KOHTEEKSI?

Yksityiset myyjät pääkaupunkiseudulla voivat edelleen tarjota minulle autojaan koeajoon sähköpostitse mika@nettiauto.com tai puhelimitse 0500-500049. Aikaa koeajoon menee tunnin verran. Tulen sinne missä autosi on –arkisin ja päiväsaikaan. Tällä hetkellä neljästä koeajosta on jo alustavat varaukset, mutta aina kannattaa tarjota!

ENSIVAIKUTELMA PRIMERASTA

Madallettu, lievästi tuunattu. Ulkoa auto on erittäin hyvässä kunnossa aivan muutamaa pientä maalipinnan virhettä lukuun ottamatta. Sisältä auton kunto on moitteeton!

Halusin tämän yksilön koeajoon osittain sen vuoksi, että halusin kokea miltä tuntuu 322.000 km ajettu auto, kun omakohtaiset kokemukseni eivät ulotu kuin 250.000 km ajettuihin autoihin.

Toinen syy on se, että jokainen auto on omalta osaltaan mielenkiintoinen ja jutun arvoinen! Ei sen tarvitse aina olla yli 40.000 euron loistoauto; Nettiauton kävijät ovat kiinnostuneita kaikenlaisista ajoneuvoista.

AJOSSA

Koneen käyntiääni on lievästi urheilullinen. Murina kuuluu, mutta ei häiritsevästi. Kone ja pakoputki ovat vakiomallia, joten ääni lienee ominaisuus eikä vika? 1.6 –litraiseksi Primeran kone on yllättävän pirteä. Arkiajoon vääntöä löytyy pieniltä kierroksilta alkaen; ja pakkaskelillä auton saa helposti sutimaan vaihteella kuin vaihteella.

Auton kytkin on tavallista jäykempi, kuin urheiluautosta konsanaan.

Alusta on tässä autossa muutettu urheilulliseen suuntaan. Primerassa on alustan madallussarja, joka ainakin talvikelillä ”pompottaa”. Jousien joustovarat ovat kovin lyhyet. Pompotuksen syy voi löytyä vääränlaisista tai väsyneistä iskunvaimentimista. Pienen lenkin jälkeen alustaan tottuu eikä asia enää pahemmin häiritse.

Kuljettajan työympäristö on pienen säätämisen jälkeen miellyttävä ja kaikki hallintalaitteet löytyvät sieltä mistä niiden olettaakin löytyvän. Auto on sisältä todella siisti; kojelaudassa ei ole ylimääräisiä reikiä ja plyysipenkit ovat täysin ehjät. Kaikki kokeillut varusteet toimivat.

TILAT JA VARUSTELU

Primeran varusteluun kuuluu paljon tavallista ja hiukan ylellistäkin. Tavallisia varusteita ovat ohjaustehostin, kahdet renkaat, lohkolämmitin ja sisätilanpistoke. ”Luxusvarusteisiin” kuuluvat kauko-ohjattu keskuslukitus ja hälytin, kesärenkaat alumiinivantein, vetokoukku, 4 x sähköikkunat sekä laadukas JVC:n CD-soitin. Joku on maalannut keskikonsolin ja tuuletusaukkojen kehykset tyylikkäästi hopealla mattavärillä – siis lievää tuunausta! Lisäksi takaikkunoihin on laitettu tummentavat kalvot.

Takapenkki on kooltaan aikuisille pitkää matkaa ajatellen riittämätön, mutta keskenkasvuisille sopiva. Takakontti sen sijaan on yksi luokkansa suurimpia ja sinne sopii suppasen (subwoofer –kaiutin) lisäksi lastenvaunut helposti.

TEKNISET TIEDOT (Autotalli.com:in mukaan)

Teho 90 hv
Vääntö 133 Nm
Huippunopeus 180 km/h
Kiihtyvyys 0-100 km/h: 11,2 sekuntia
Kulutus: 5,3 - 6,9 - 9,0 litraa sadalla

YHTEENVETO

NUORISOAUTO! Primera on yllättävän hyvässä iskussa ajomäärään nähden. Autolla on varmasti vielä pitkä ikä edessään. Kori ei ainakaan osoita minkäänlaisia väsymisen merkkejä. Tekniikasta ei voi antaa takuuta, mutta NISSAN KESTÄÄ - sanottiin ennen vanhaan. Hanki tästä itsellesi edullinen ensirassi!

Lisätiedot Primerasta ja myyjän yhteystiedot: http://www.nettiauto.com/27259

Comments

For sale - Nissan Primera
OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can pay valuation by SMS or web bank payment

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.