Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.

Tyypit: Seat Leon V6 TS 4

Koeajot 03.03.2004

Tämänkertaiset tyypit otettiin Seat Leon V6:lla, joka on myytävänä yksityisellä myyjällä pk-seudulla (http://www.nettiauto.com/75705 )

ENSIVAIKUTELMA SEATISTA

Kirkkaankeltainen, aluvantein ja hillityllä korisarjalla varustettu neliveto-Seat. Sisällä erittäin voimakkaasti muotoillut sporttipenkit edessä ja takana, sekä kromattua poljinta, valkoista mittarinpohjaa ynnä muuta urheilullista sälää. Kun auto on varustettu VAG –konsernin 2.8 litraisella vapaastihengittävällä bensa-V6:lla ja autossa on lisäksi neliveto, ovat ennakko-odotukset koeajon suhteen korkealla.

AJOSSA

Ajoasento on mainio penkkien runsaiden muotojen vuoksi. Ohjauspyörä on yllättävän tärkeä osa autoa, koska siitä pidetään kiinni koko ajan ja se on kuljettajan näkökentässä. Seatissa ratti on juuri oikealla paikalla ja sen kehä on miellyttävän paksu ja lisäksi nahkapäällysteinen. Kolmipuolainen ratti airbagilla on vaikea suunnitella tyylikkääksi, mutta tässä asiassa espanjalaisinsinöörit ovat mielestäni onnistuneet. Kojelauta ja mittaristo ovat muotoilultaan pyöreän oloiset ja hillityt ja tuovat samasta konsernista eniten mieleen A3:sen, vaikkakin monet yksityiskohdat ovat täysin erilaiset.

Moottorin käyntiääni on tuplapakoputkiston murinaa lupaavasta ulkonäöstä huolimatta yllättävän hillitty. Kuutosen murinan kuulee kunnolla oikeastaan vain kiihdytyksissä.

Auto on ajoltaan rauhallinen ja tasapainoinen, joka johtuu nelivetojärjestelmän aiheuttamasta lisäpainosta. Nelivedon luoma turvallinen illuusio voi päättyä ikävällä tavalla, kun pito loppuu yht’äkkiä ja yllättäen (nimim. Kokemusta on). Seatia ei saanut millään ilveellä edes luistoihin lumisella mutkatiellä, vaikka kuljettiin jo aika huikeaa vauhtia.

Liikkeellelähtökyky on häkellyttävä; auto ampaisee liikkeelle lumisella talvitiellä kuin kesäkelillä konsanaan. 6 –vaihteinen laatikko on täsmällinen ja helppokäyttöinen. Tehoa ja varsinkin vääntöä Seat Leonissa on riittävästi. Suorituskyky on erittäin hyvä; auton levollinen ja hillitty käytös aiheuttaa sen, ettei vauhti tunnu juuri missään.

  • Array
  • Array
 


TILAT JA VARUSTELU

Kuten aiemmin mainittu, kuljettajan näkövinkkelistä kaikki on parasta A-laatua. Viisto takalasi vaatii aktiivista pyyhkijän käyttöä, se on muuten lumipöperön peitossa jatkuvasti. Takapenkki, josta siis löytyy myös voimakkaasti muotoillut urheiluistuimet, on suoraan sanoen ahdas. Mikäli etuistuimia ei siirrä runsaasti eteenpäin, meikäläisen kokoinen (183 cm) ei mahdu penkille lainkaan.

Varustelultaan Seat Leon V6 on erittäin runsas, sisältäen mm. seuraavat varusteet: automaattinen ilmastointi, 4 x airbag, 17” alumiinivanteet, sumuvalot, ajotietokone, urheilualusta, ajonvakauden hallinta, poiskytkettävä luistonesto, puolinahkapenkit. Tässä yksilössä on lisäksi tekstiviestillä ohjattavissa oleva Webasto -lisälämmitin.

TEKNISET TIEDOT (Autotalli.com:in mukaan):

Teho: 204 hv
Vääntö: 270 Nm
Huippunopeus: 235 km/h
Kiihtyvyys 0-100 km/h: 7,3 s
Kulutus: 8,2 – 10,9 – 15,5 litraa sadalla

YHTEENVETO

Väriltään erottuva, ajoltaan tasapainoinen kokonaisuus; helppo hallita. Yksin tai kaksin ajavalle sopiva, mikäli ei ole kovin herkkä bensankulutukselle, joka on melkoinen tämän tehoisessa autossa.

Lisätiedot Leonista: http://www.nettiauto.com/75705.

Kaikenlaisia autoja saa edelleen tarjota koeajoon allekirjoittaneelle mika@nettiauto.com. Pidän yllä listaa ja poimin sieltä keskimäärin 3 autoa kuukaudessa Tyypit –raportteihin. Raportit, kuten ilmoituksetkin Nettiautossa, ovat yksityisille myyjille ilmaisia.

Comments

For sale - Seat Leon
OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can choose payment method in next step

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

 

This is typically because the model is less common, and there is not enough pricing data to give an accurate enough estimate.

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

Show

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.