Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
VideoCheck - video autosi huollosta - Article - Nettiauto

VideoCheck - video autosi huollosta

Play video
Jutut 22.07.2018

Oletko koskaan ihmetellyt huollon ehdottamia korjauksia? Onkohan ehdotetut osat nyt pakko vaihtaa? Asiakkaiden epävarmuuden tunnetta vähentämään on nyt tuotu video.

Sen verran mielenkiintoinen “keksintö” tämä on, että oli pakko testata. Paikaksi valikoitui J.Rinta-Joupin Ford VideoCheck -huolto Tikkurilassa. Ensinnäkin video oli kiva, vaikkei autostani mitään isoja vikoja löytynytkään. Neljän minuutin mittainen video oli selkeä ja kiitettävän yksityiskohtainen. Huoltomies kertoi näkemyksensä selkeästi ja huomaa, että hän oli auton kattavasti käynyt läpi, sillä mm. pyyhkimen sulat oli tarkastettu ja puuttuva renkaanpaikka-aine oli havaittu.

Lisää hyvää fiilistä seurasi, kun huomasin autoni kiiltelevän parkkipaikalla. Auto oli pesty ja toisena boonuksena sisältä löytyi vielä upouusi sarja pultteja renkaisiin kuluneiden tilalle. Huollon jälkeen päätin käydä vähän kyselemässä lisää tästä VideoCheckistä. Haastatteluuni vastasi Rainer Ehro, jälkimarkkinointipäällikkö, J.Rinta-Jouppi Oy:ltä.

Miksi lähdetti tähän huollon videointiin mukaan?

Array

"Aloite tuli vuosi sitten Fordin puolelta ja sanoimme, että olemme heti mukana. Aistin, että tästä tulee hyvä juttu - uusi asia, joka tuo läpinäkyvyyttä asiakkaalle. Järjestelmä on tehty niin, että se on aina vain yksi otto, eli ei voi siirtyä kesken videota toisen, enemmän korjausta vaativan auton alle."

"Onhan se selvää, että jos sanon asiakkaalle puhelimessa, että koiranluu on väljä tai että stefa vuotaa, niin aika moni putoaa kärryiltä. Videolla voi kaiken näyttää ja asiakkaan on helpompi ymmärtää mistä on kyse. Eikä vain huolloissa. Hyvä esimerkki oli, kun Webastosta oli 28 € osa rikki ja vaihdettuna se maksoi yli 300 €. Voi tuntua asiakkaalta aika kovalta, mutta kun korjaaja näyttää videolla, että tuolta irroitin tämän pöydällä osina näkyvän lämmittimen ja tässä on sisällä oleva osa, joka pitää vaihtaa. Asiakas näkee heti, että tässä tehdään iso purku- ja kasausoperaatio. Helpompi todentaa videolla kuin puhelimessa."

Kuinka uusi asia tämä video on?

"Me aloitimme vuodenvaihteessa, eli aika monta on jo tehty, koska niitä tehdään yli 20 videota viikossa."

Mitä negatiivista videosta on?

"Ei kyllä mitään, paitsi jos vaikka järjestelmä ei toimi, voi olla kurja juttu jos ei saakaan videota. Toisaalta nyt asiakas ilahtuu saadessaan videon ja jatkossa osaa jo odottaa videota. Varmaan lisää meille painetta keksiä uusia positiivisia yllätyksiä asiakkaille."

Miten asiakkaat ovat ottaneet VideoCheckin vastaan?

"Palaute on ollut erittäin positiivista, tässä muutama palaute toukokuussa tulleista palautteista."

"Positiivinen yllätys uudesta tavasta esittää auton tilanne."

"Hyvä palvelu saada video alustan kuntotarkastuksesta"

"Ääntä oli paikka paikoin vaikea kuulla muuten aivan mahtava idea videoida tarkastuspaikat"

"Hyvä juttu tämä video ja kommentit."

"Moi, kiitos hienoa palvelua ja hyvä video olisi ollut myös kiva jos tässä olisi ollut tarjous jarrunesteen vaihdosta. Kiitokset Raunolle ja Villelle, on tämä vaan hienoa saada omasta autosta

kuntoraportti näin videolla."

"Hieno juttu tämmöinen video check."

Comments

For sale - Ford Focus
OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Nettix sites.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can pay valuation by SMS or web bank payment

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

Forgot your password?

How would you like to reset your password?

Enter verification code

Please check your phone - we sent you a 6 digit verification code. Enter it below for continue to reset your password.

Change your password

Show