Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.

Volkswagen Golf – Kansanmallin uudet mausteet

Play video
Koeajot 02.06.2017

Volkswagen Golf uudistuu lievästi ja tarjoaa entistä paremmat varusteluvaihtoehdot ja uusia moottoreita. Kokonaisuus on edelleen vakuuttava.

Volkswagen Golf on automalli, jonka tietää jokainen koskaan autojen kanssa tekemisiin joutunut yksilö. VAG-konsernin syömähammas on vuosien varrella muuttunut sammakkosilmäisestä laatikosta sulavalinjaiseksi kaunottareksi.

Golf uudistui suuremmin muutama vuosi sitten, mutta nyt on aika miedon päivityksen. Ulkonäön suhteen muutokset ovat maltillisia ja uusiksi ovat menneet lähinnä puskurit. Ilman tarkkaa silmää uutta Golfia ei erota edeltäjästä.

Päivityksiä onkin tullut konepuolella ja varusteisiin. Tarjolla on enemmän ja parempia moottoreita ja varustelistalta voi ruksia uusia herkkuja, joihin lukeutuu mm. Passatista tuttu monitoimimittaristo.

Hyvä kompromissi

Array

Ajettavuudeltaan Golf on edelleen hyvä kompromissi. Alusta on mukavuuspainotteisen ja kova välimaastosta, eikä juuri kumarra kumpaankaan suuntaukseen. Mutkatiellä se käyttäytyy hyvin ja johdonmukaisesti.

Koeajoversion litrainen bensaturbo on yllättävän sitkeä ja kaksoiskytkimellisen DSG-vaihteiston kanssa sen voimantunne on arkiajossa mukava. Perusajot sillä hoitelee mielellään, eivätkä ohituksetkaan tuota sen suurempia ongelmia.

Kulutuksen suhteen siinä on toivomisen varaa, sillä vaikka pata on litrainen ja varsin pienellä CO2-luvulla varustettu, painuu kulutus silti kuuden litran tuntumaan. Valmistajan ilmoittama viiden litran alitus tuottaa vakavia ongelmia.

Kokonaisuutena uusi Golf tarjoaa erinomaisen vastineen rahalle. Hinnat alkaen –malli kustantaa hieman reilut 20 000€, mikä on keskiluokan perusautosta maltillinen summa.

Katso tarkempi videoarvio uudesta Golfista tekstin yläpuolelta.

Volkswagen Golf 1.0 TSI BlueMotion 81 kW DSG:

Moottori: 3-sylinterinen, 998 cm3 turboahdettu bensiinimoottori
Teho: 110 hv (81 kW)
Vääntö: 200 Nm @ 2000-3500 rpm
Kiihtyvyys 0-100 km/h: 9,9 s.
Vaihteisto: 7-vaihteinen kaksoiskytkemellinen automaattivaihteisto
Vetotapa: Etuveto
EU-kulutus: 4,8 l / 100 km
CO2 päästöt: 109 g / km
Mitat (pit/lev/kork): 4356mm/1799mm/1492mm
Paino: 1257 kg
Koeajoauton hinta: 28 431,58€
Tuomas Rajala
Tuomas Rajala on auto- ja moottoripyörämies, jonka mielestä leluja ei koskaan voi olla liikaa. Hän kärsii kroonisesta ostohumalasta ja päivät kuluvat selaillen uusia leikkikaluja. Autotallista löytyy Toyota Land Cruiser ja Mini Cooper S Clubman. Katupyörinä toimivat Honda CBR1000RR ja rakenneltu Yamaha XJR. Kurahommat hoidellaan Honda CRF450R:llä.
For sale - Volkswagen Golf
OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can choose payment method in next step

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

 

This is typically because the model is less common, and there is not enough pricing data to give an accurate enough estimate.

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

Show

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.