Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.

Volvon mallipäivitys parantaa vakiovarustelua - ostaminen helpottuu kerralla

Play video
MAINOS Jutut 26.08.2022

Volvon mallipäivityksen myötä vakiovarustelu uudistuu, ja varustelutason valinta selkeytyy.

Kaupallinen yhteistyö: Volvo

Uuden auton ostoon liittyy usein melkoisesti valintoja. Auton merkki, malli ja käyttövoimakin ovat vielä selkeitä vaiheita, mutta niiden jälkeen edessä voi olla kymmeniä tai jopa satoja rivejä ja ruutuja lisävarusteita, joista osaan voi laittaa raksin ja osaan ei. Lisäksi yksi valinta saattaa estää toisen tai olla edellytys kolmannelle.

Moderneissa autoissa on ylipäätään paljon monipuolisia ja kehittyneitä toimintoja lisävarusteena. Jotta uudesta autosta tulisi mahdollisimman hyvä ja omiin tarpeisiin sopiva, pitää varusteisiin perehtyä kunnolla.

Volvon tuore mallipäivitys tuo apua ja selkeyttä tähän. Varustetasot on nyt yksinkertaistettu kolmelle tasolle: Core, Plus ja Ultimate. Valittu taso määrittelee auton varustelun laajuuden. Varustelutason lisäksi autoon voi valita perinteiseen tapaan sisustuksen tyylin ja värisävyn, tiettyjä lisävarusteita ja ulkopuolen yksityiskohtia määrittelevän teeman sekä vanteet. Ulkopuolen teemat ovat kromatuilla yksityiskohdilla tehty Bright sekä kiiltävä, tumma Black.

Yksi hyvä varustelu – ja kaksi vielä parempaa

Array

Core tarjoaa hyvän lähtötason autoiluun. Koko muun malliston tavoin myös XC40 Recharge -sähköautossa on aina Android-käyttöjärjestelmä, joka mahdollistaa sovelluskaupan ja Google Maps -navigoinnin käytön.

Plus-varustelutaso tuo mukanaan varsinkin ajamisen avustimia, kuten mukautuvan vakionopeudensäätimen sekä Pilot Assist -toiminnon, joka kattaa muun muassa kaistavahdin.

Korkeinta varustelutasoa hakevan valinta on Ultimate. Se on täysin varusteltu versio Volvosta ja se kattaa erityisesti mukavuustoimintoja, kuten panoraamakaton ja Harman Kardon Premium Sound -äänentoiston.

Mallipäivityksen ja varustelutasojen myötä itselle paras varustelu löytyy helposti ja nopeasti ja uuden auton osto on yksinkertaisempaa. Auton ostamista helpottaa sekin, että jo Core-lähtötaso on aiempaa vakiovarustelua korkeatasoisempi.

  • Array
 

Parannuksia myös automalleihin

Volvo XC40 Recharge -sähköauton osalta mallipäivitys näkyy myös ulkoisesti. Auto on saanut keulalleen C40-mallista tutut uudenlaiset ajovalot. LED-tekniikkaan perustuvat ajovalot mahdollistavat ajovalon valokuvion dynaamisen muokkaamisen ajonopeuden, mutkien ja muun liikennetilanteen mukaan. Näin valot eivät häikäise vastaantulijoita, vaikka valaisevatkin omaa ajorataa aiempaa paremmin.

XC40 Recharge on saanut myös uusia istuinmateriaalivaihtoehtoja. Erityisen tyylikäs on vaalea villakangasverhoilu. Kaikki XC40 Recharge -mallipäivityksen sisustusvaihtoehdot ovat nahattomia.

V60 Recharge -pistokehybridi on saanut uutena varusteena Android-käyttöjärjestelmän, eli siinä on Googlen palvelut vakiona. Mallipäivitys säilyttää V60 Rechargen erityisen mielenkiintoisen sähköistetyn voimalinjan, joka tarjoaa nelivedolla tehoa jopa 455 hevosvoimaa, samalla kun WLTP-luokitellut CO2 päästöt ovat vain 19 grammaa kilometrillä.

Volvo mallipäivityksen kolme varustelutasoa

- Mallipäivitys parantaa vakiovarustelua.

- Kolme varustelutasoa: Core, Plus ja Ultimate

- Suurin osa varusteista määräytyy varustelutason mukaan

- Lisäksi valintana ovat auton ulkopuolen teema, Bright tai Dark, sekä auton sisäverhoilu vaihtoehdot.

Mallipäivityksen mallit ja uutuudet

- Volvo XC40: Päivitetty keulan muotoilua kaikissa malleissa. Lisäksi uutena vaihtoehtona villakangasverhoilu täysin sähkökäyttöiseen Recharge-malliin.

- Volvo V60 ja S60: Pakoputkien ja keulan muotoilun päivityksiä.

- Android-järjestelmä ja Googlen palvelut ovat tulleet S60-, V60-, V60 Cross Country- ja XC90-malleihin.

Voit vertailla eri varustelutasoja ja niiden yksityiskohtia helposti Volvon verkkosivuilla >>

Katson uudet Volvot Nettiautossa >>

For sale - Volvo
OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can choose payment method in next step

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

 

This is typically because the model is less common, and there is not enough pricing data to give an accurate enough estimate.

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

Show

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.