Kia Xceed

Kia Xceed car reviews

(4)
     
4.2/5 stars
 
      4.5/5
 
      4.3/5
 
      3.8/5
 
      4.0/5
 
      4.3/5
3/3 USERS RECOMMENDS THIS VEHICLE MODEL.

User reviews for car, 4 pcs

 1. 2020
 2. 2021
 • 4.6
   Tuomas, Hollola
  07.12.2019, KIA XCEED, 2020, All-terrain
  Auto on ollut nyt reilun viikon ajossa, eli luotettavuudesta on vielä hankala kertoa mitään. XCeed on, kuten useissa lehtiartikkeleissakin todettu, varmaan paras Kia ajettavuudeltaan. Automaattivaihteet toimivat sulavasti ja kiihdytys tuntuu portaattomalta. Ratin lämmitin ja...

  Auto on ollut nyt reilun viikon ajossa, eli luotettavuudesta on vielä hankala kertoa mitään. XCeed on, kuten useissa lehtiartikkeleissakin todettu, varmaan paras Kia ajettavuudeltaan. Automaattivaihteet toimivat sulavasti ja kiihdytys tuntuu portaattomalta. Ratin lämmitin ja hyvät penkinlämmittimet tekevät ajosta luksusta näin kylmilläkin keleillä. Sisätilat ovat riittävät meidän viisihenkiselle perheelle, toki meidän lapset ovat kaikki vielä aika pieniä. Tavaratila on hyvänkokoinen, mutta ei pärjää farmariautolle. Moottorina itsellä on tuo 1.4 litrainen turbo, ja se liikuttaa auto tarvittaessa rivakastikin. Xceed on erittäin hyvännäköinen, hyvänkokoinen ja mahtava ajettava.

  Polttoaineen kulutus ei ole itsellä vielä päässyt ihan valmistajan ilmoittamaan lukemaan, mutta kylmän kelin ja uuden auton innoittaman ajotyylin takia en vielä ole kauhuissani. Yhdistetty kulutus on ajotietokoneen mukaan ollut noin 7,8l /100km.

  Omani on siis

  KIA XCEED 1.4T-Gdi DCT7 EX premium packilla.

  Reliability 4, Comfort 5
  Cost 4, Interior 5, Ensemble 5
  • Vehicle Information
 • 4.4
   Henri, Oulu
  18.08.2021, KIA XCEED, 2021, All-terrain
  Tänään kävin koeajamassa xceediä, kun oma xceed oli huollossa. Kyseessä oli uusi 1.5l tgdi moottorilla varustettu auto. Auto oli sisältä mukavan laadukas, kuten omankin. Erona oli siis moottori. Itsellä on phev ja tämä 1.5 tgdi oli siihen nähden upea kokonaisuus. Tehoja oli...

  Tänään kävin koeajamassa xceediä, kun oma xceed oli huollossa. Kyseessä oli uusi 1.5l tgdi moottorilla varustettu auto. Auto oli sisältä mukavan laadukas, kuten omankin. Erona oli siis moottori. Itsellä on phev ja tämä 1.5 tgdi oli siihen nähden upea kokonaisuus. Tehoja oli hyvin auton painoon nähden. Moottoritie kulutus pyöri 4.8-5.2 välillä mikä on todella hyvin. Oman henkilökohtaisen kulutus testi lenkin käytyäni, jouduin toteamaan, että jopa pelkällä bensa moottorilla voi päästä hävyttömiin kulutus lukemiin. Ja phev autollani on todellakin ajettava pelkällä sähköllä ahkerasti jos haluaa hinta eron hyvittää. Suosittelen xceed 1.5 t 7dct vaihteistolla. Etenkin jos lataaminen arveluttaa yhtään.

  Reliability 5, Comfort 5
  Cost 3, Interior 4, Ensemble 5
 • 4.4
   Vesa, Oulu
  26.03.2021, KIA XCEED, 2020, Coupé
  1.0 gdi. Moottorin suorituskyky riittää ohituksiin ja odotettua vääntävämpi. Kulutus sekalaisessa, pääosin kaupungissa on muodostunut 6.5 l , joka mielestäni kohtuullinen. Pakkasella oltava loki päällä, sillä muuten kaupunki kulutus nousee. Maantiellä kulutus 5.4 rajoitusten...

  1.0 gdi. Moottorin suorituskyky riittää ohituksiin ja odotettua vääntävämpi. Kulutus sekalaisessa, pääosin kaupungissa on muodostunut 6.5 l , joka mielestäni kohtuullinen. Pakkasella oltava loki päällä, sillä muuten kaupunki kulutus nousee. Maantiellä kulutus 5.4 rajoitusten mukaan ajettaessa. Suurinpiirtein sama, kuin aikaisemmin omistama Hyundai i20 . Kaupungissa revittämällä saa kulutuksen aika isoksi. Helpot liikkeellelähdöt. Moottori ei sammu helpolla. Alkuvääntö ohut 1500 kierrokseen asti. Koska varapyörää ei ole, niin välipohjan irroitus kasvattaa mukavasti 425l tavaratilaa entisestään. Negatiivisia puolia takajalka tilat ja hieman puiseva ohjaus. Kaistavahti erinomainen ja maastossa tavallista autoa helpompi ajaa. Helpot hallintalaitteet. Olen tyytyväinen.

  Reliability 5, Comfort 4
  Cost 5, Interior 4, Ensemble 4
 • 3.2
   Marek, Helsingi
  22.01.2020, KIA XCEED, 2020, All-terrain
  1,4 T-GDI ISG 140hv LX DCT AT
  Iso poltoaineen kulutus, 1.4 konella lisäksi öljyn kulutus, hidas vaihtelaatikko, 1.0 konella liian iso kori. Takuuajalla on hyvä pitää jos sähkölaiteet kestä
  Suomessa kallis hinta. esim 1.4 EX malli Suomessa yli 31000, Virossa 22 900
  Reliability 4, Comfort 3
  Cost 3, Interior 3, Ensemble 3
OK
 • It's worth register!

  Swipe and you know why
 • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

 • Your favorite list will be synced in all your devices.

 • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can pay valuation by SMS or web bank payment

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.