Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Autogear Oy - Services - Nettiauto

Car repair and maintenance, Forssa

Autogear Oy

Automaattivaihteistojen korjaukset ja huollot ammattitaidolla

autohuolto automaattivaihteistojen korjaus automaattivaihteistot Jakovaihteisto momentinmuunnin Vaihteistoöljy Voiteluaineet
Location
Autogear Oy
Vastustie 118, 30100, Forssa
Show Map
Automaattivaihteistojen korjaukset ja huollot ammattitaidolla

AutoGear Oy on erityisesti eurooppalaisten automerkkien automaattivaihteistoihin erikoistunut yritys Forssassa.

Korjaamme ja huollamme perinteiset automaattivaihteistot, nykyaikaiset DCT-, DSG- ja CVT-vaihteistot sekä manuaali- ja jakovaihteistot. Suoritamme myös vaihteiston öljynvaihtoja sekä perinteisiä huoltotöitä vaihteiston korjauksen yhteydessä. Meiltä saat myös käytetyt sekä uudet tai kunnostetut automaatti- ja manuaalivaihteistot sekä turbiinit ja momentinmuuntimet.

VAIHTEISTOT

Korjaamme lähes kaikenmerkkisiä automaatti-, manuaali- ja jakovaihteistoja. Jos epäilet, että vaihteistossasi on vikaa, vältä ajamista. Automaattivaihteista autoa voi hinata, ellei sitä ole ohjekirjassa erikseen kielletty. Autoa saa hinata max. 40km / h ja vain lyhyitä matkoja kerrallaan.


AUTOMAATTIVAIHTEISTOJEN VIAT

Turbiinilukko: Lukkovika aiheuttaa yleisimmin kierrosluvun heittelyä, jyristämistä ja huonoja vaihtoja.
Luistaminen: Kierrosluku nousee, mutta vauhti ei lisäänny samassa suhteessa. Luistaminen aiheutuu yleensä kytkinpakan tiivisteviasta, kytkimien kulumisesta ja / tai rummun / männän halkeamisesta. Tämä aiheuttaa yleensä vikakoodin "väärä välityssuhde".
Auto ei liiku: Jos auto ei liiku lainkaan, vikoja saattaa olla useita. Mahdollisia vikoja ovat esim. öljypumppu, öljyn vähyys, suodatintukos, palaneet kytkimet jne.

TURBIINIT

Korjaamme automaattivaihteistojen turbiineja. Korjattu turbiini on yleensä edullisempi kuin uusi vastaava ja yhtä varmatoiminen.

Toimitamme myös uusia ja kunnostettuja turbiineja lähes jokaiseen henkilöautoon. Varastossamme on valmiina useita turbiineja heti toimitettavaksi. Tarjoamme myös tarvittaessa asennuspalvelut turbiinin vaihdolle.

TURBIINIEN JA MOMENTTIMUUNTIMIEN VIAT

Turbiinien ja momentinmuuntimien viat ovat yleisimpiä vikoja automaattivaihteistossa. Huonokuntoinen turbiinilukko aiheuttaa kierrosluvun epätasaisuutta, täristämistä ja nykimistä. Yleensä momentinmuuntimen vian pystyy havaitsemaan koeajolla. Turbiini kannattaa kunnostaa mahdollisimman pian vian havaitsemisesta, sillä huonokuntoinen turbiini voi aiheuttaa vaihteiston nopeaa viottumista.

KORJAUKSEN HINTA-ARVIO JA MAKSUTAVAT

Korjausarvio ei ole sitova eikä arvioon sisälly vaihteiston irrotus- / asennuspalvelun hintaa, vaan se on sovittava erikseen. Yleensä vaihteiston korjauksen hinta on 500 - 3000€, mutta tarkemman hinta-arvion pystyy antamaan vasta, kun vaihteisto on avattu. Toimitamme myös uusia ja kunnostettuja automaattivaihteistoja kilpailukykyisin hinnoin. Uusilla vaihteistoilla on 12kk tai 20 000km -takuu ja mukana tulee aina uusi turbiini. Tiedustele myös toimivuustakuulla olevia käytettyjä vaihteistoja. Huom! Vaihteistot ja turbiinit ovat vaihto-osia, eli tarvitsemme vanhan vaihteistosi vaihdossa!

Luovutamme tuotteet / työkohteen vain käteistä tai tilisiirtokuittia vastaan. Meillä voit maksaa myös pankkikortilla, Visalla, Visa Electronilla, Maestrolla tai MasterCardilla.

MEILTÄ MYÖS HELPOSTI VARAOSAT VERKKOKAUPASTAMME

http://www.vaihteistokauppa.fi/

Meiltä saat edullisesti automaattivaihteistojen varaosat ja tarvikkeet. Varastosta löytyvät yleisimpien vaihteistojen varaosat, kuten suodattimet, tiivisteet, kytkimet sekä kovat osat. Valikoimiimme kuuluvat myös uudet sekä kunnostetut momentinmuuntimet (turbiinit). Toimitamme myös uusia sekä tehdaskunnostettuja automaatti- ja manuaalivaihteistoja. Varastosta löytyy myös laaja valikoima vaihteistoöljyjä sekä autokemikaaleja.

www.vaihteistokauppa.fi

AutoGear Oy
Vastustie 118
30100 Forssa
045 111 2390 (Jaro)
045 125 0152 (Jere)
045 7874 7978 (Tero)
info@autogear.fi
www.autogear.fi
www.automaattivaihteisto.fi
www.vaihteistokauppa.fi
Tell a friend

Entrepreneur?

Get your services in Nettiauto Car services for free
Easy access, just fill contact request form.
Signed up already?
Keep your information up to date and add your company logo.

Edit Service: Autogear Oy

Give password that has been sent to your e-mail on field below.

Take Contact

Login

Your details

Message

I wish to be contacted by

We keep the message sender's IP address
OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Nettix sites.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can pay valuation by SMS or web bank payment

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

Forgot your password?

How would you like to reset your password?

Enter verification code

Please check your phone - we sent you a 6 digit verification code. Enter it below for continue to reset your password.

Change your password

Show