Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Tires and Rims - Services - Nettiauto

Tires and Rims

Search results 2 pcs

Alkavatko nykyiset autorenkaat olla turhan sileät ja loppuun ajetut, tai näyttävätkö autosi vanteet pikkuhiljaa parhaat päivänsä nähneiltä?...Read more » Nettiauton Renkaat ja vanteet -palveluhakemistosta löydät palvelevat rengasliikkeet ympäri Suomen. Etsitpä sitten uusia kesärenkaita, kitka- tai nastarenkaita talven liukkaisiin keleihin, tai uusia upeita alumiinivanteita, täältä hakemistosta löydät varmasti sopivan palveluntarjoajan. Mikäli olet ostamassa renkaita, tai vanteita suoraan verkosta, on tärkeää varmistaa, että renkaat ja vanteet sopivat autoosi: jos haluat esimerkiksi muuttaa rengas- ja vannekokoa, tulee pitää huoli ettei rengas tule ulos auton reunasta, tai ettei rengas ota kiinni auton runkoon ja sen osiin ratin eri liikkeistä. Varmin valinta on tilata renkaat ja vanteet, jotka ovat mahdollisimman lähellä alkuperäistä vaihtoehtoa, tai vastaavasti tuotteet, jotka ovat rekisteröityjä automerkille. Palveluntarjoajamme auttavat renkaiden ja vanteiden valinnassa mielellään – tutustu Nettiauton Renkaat ja vanteet -hakemiston yrityksiin ja löydä auton renkaat ja vanteet läheltäsi.

Entrepreneur?

Get your services in Nettiauto Car services for free
Easy access, just fill contact request form.
OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Nettix sites.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can pay valuation by SMS or web bank payment

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

Forgot your password?

How would you like to reset your password?

Enter verification code

Please check your phone - we sent you a 6 digit verification code. Enter it below for continue to reset your password.

Change your password

Show