Vantaa
Volkswagen Polo
1,4 55kW 5d ilmastointi, rahoitus Blue metallic hatchback car
 • Year model:
  2005 (first reg. 12-2005)
 • Mileage:
  263 500 km
 • Engine:
  1.4 l, Petrol
 • Gearbox:
  Manual
 • Drive type:
  Front wheel
 • Inspection date:
  11-2021
Volkswagen Polo autoarvostelut        Rating 3.8/5 (536)
User reviews are based on Nettiauto's users experiences of vehicle model Volkswagen Polo.
Safety: ABS brakes, Airbag, Immobilizer, Alarm system, Traction control, Driving assistant, Isofix-ready
Interior and comforts: Power steering, Power windows, Internal socket, Motor heater, Seat heaters, Electric mirrors, Central locking, Airconditioning: Manual
Electronics: Audio input, Sound system: CD-soitin+Radio+USB+MP3+Bluetooth
Other: Two sets of tyres, Service manual: Paper
Power: 55 kW / 75 Hp, C02 emission: 158 g/km, No. of person: 5, No. of doors: 5, Driver Seating Position: left hand drive, Curb weight: 1 096 kg, Gross weight: 1 580 kg, Tow weight with brakes: 1 000 kg, Tow weight without brakes: 540 kg

Tähän autoon mahdollista saada rahoitus 0 euron käsirahalla, ja ilman kaskopakkoa! Vaatii luottopäätöksen.


Aloitetaan auton kehuminen heti alussa, eli:


Korissa pieniä kosmeettisia jälkiä jokapuolella, eli naarmuja yms. kuitenkin kyseessä käytetty auto, jolla on myös ajettu vuosien varrella. Katso kuvat. Mitään isoa lommoa tai vikaa ulkoisesti tai sisäisesti autossa ei kuitenkaan ole. Ilmastointi puhaltaa vielä kylmää, mutta teho on heikko, eli varmasti ilmastointi pitäisi täyttää, jotta se toimisi kunnolla. Penkit ja sisusta vaatii pesua, samoin ulkopuoli. Keskuslukitus on kaukosäätöinen, ja lukitus toimii moitteetta, mutta keskuslukituksen avaamisen napissa avaimessa on ilmeisesti häikkää lukituksen avauksessa, koska se ei aina toimi, välillä toimii, välillä ei, mutta ovesta aukeaa keskuslukolla kaikki ovet kerralla. Eli kaukosäätimestä saa ovet aina lukkoon, mutta avaaminen avaimen napista ei aina toimi. Kyseessä ei ole uusi auto.


Sitten mennään vaihteeksi johonkin positiivisempaan, koska ei tämä auto nyt kuitenkaan mikään romu ole, sillä tekniikka toimii moitteetta, huoltokirja on hyvä, kaikki huollot näyttäisi olevan merkitty. Jakopää on vaihdettu, samoin vesipumppu. Huoltokirjan mukaan tällä jakopäällä ajaa vielä 80 000km, eli ei tarvitse heti olla vaihtamassa sitä. Jarrut toimii hyvin, samoin käsijarru pitää. Vaihteet ja kytkin toimii moitteetta ja kulku on tasaista. Moottorissa ei ole sivuääniä ja tehotkin (kaikki 75 hevosta.) on tallella. Kaikki ikkunat on sähkötoimiset ja ne toimii, radio toimii, ja radiossa on USB ja bluetooth, että musiikkiakin saa halutessaan vaikka spotifystä kuunnella. Penkinlämmittimet toimii, samoin autossa on lohkolämmitin, ja sisätilan pistoke, ja myös on mukana sisätilan lämmitinkin. Tuulilasi on vaihdettu, eli se on todella hyväkuntoinen, ei ole halkeamia tai isompia kiveniskuja, jotka häiritsisivät.


Eli kokonaisuutena tässä on auto, jolla pääset paikasta A paikkaan B aina halutessasi varmatoimisesti ja edullisesti, koska pieni bensamoottori, niin kulutus on pientä ja trafimaksutkin jää pieneksi. Välille ei ole jättänyt koskaan, ja talvirenkaatkin tulee mukaan, joilla vielä jonkin aikaa ajelee, mutta ei kuitenkaan montaa talvea. Seuraava katsastus on 21.11.2022, edellisessä katsastuksessa ei ollut mitään huomautettavaa. Hyvä huoltohistoria ja teknisesti hyvä kunto on tämän auton valtti edullisen ajamisen kanssa yhdessä. Erittäin kätevä auto kaupungissa liikkumiseen. Ja vaikka autossa on pieniä kosmeettisia juttuja, kuten näissä vanhemmissa käyttöautoissa aina tahtoo olla, niin yleisilmeeltään auto on ihan siisti, antaa kuvien puhua puolestaan. Ja koejamalla voi itse todeta auton kunnon parhaiten. Myös videoesittely autosta on mahdollinen. Lisää kuvia esim. huoltokirjasta ja lisätietoja muutenkin saa parhaiten ja nopeiten WhatsAppin kautta numerosta 040-8515700 ja tosiaankin rahoitus on mahdollista myös ilman käsirahaa ja kaskoa ei ole pakko ottaa.

g/km
CO2 -emission
<101 A
101 - 120 B
121 - 130 C
131 - 150 D
151 - 175 E
176 - 200 F
>200 G
Nettiauto.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the seller. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the seller at your request.

Statistics

Views:
1416 times
Favourited:
7 times
Contacts:
0 pcs
Phone calls?
Checking your phone number is counted as a phone call.X
:
2 pcs
Similar ads
Most viewed

Information search

Send Message: AT YGE108
to number 16258

Easy vehicle transaction

You can send an offer to the seller. If you have already reached an agreement, you can just fill out your contact details for the bill of sale. With digital bill of sale the transaction is safe and simple. Also the sales ad is automatically saved in your OmaNettix account. Vehicle information is fetched from Traficom register and the seller if digitally identified. Payment can be done with safe online payment. Read more
If it is not possible to make a digital bill of sale, you can find links to Traficom instructions and printable sales contract below.

Mark Sold

When you sell your vehicle, make a note of buyers name, address and time of assignment. If buyer does not register the vehicle, you can end your obligation towards this vehicle by doing notice of assignment to the technical inspection station. More information

Sold price (€)
Has this vehicle been sold through Nettiauto.com ? Y/N

Mark This vehicle "Not For Sale"

Your vehicle will not be visible to buyers, you can make this vehicle For Sale again by sending SMS like Uusi 110011 to number 16303 (The price of the service is 3,90 euros.)

Reg. No. -
Make & model -
Year -

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
Check vehicle information
You can check technical information of the vehicle and history of ownership, inspections and insurances from Rekkari.fi. Price from 2,90 €
 
Show favorites to dealers
OK
 • It's worth register!

  Swipe and you know why
 • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

 • Your favorite list will be synced in all your devices.

 • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Enter register number

Enter register number of the vehicle to field below, that you wish to have valuation.
Price 8 € - You can pay valuation by SMS or web bank payment

Print/save Car valuation

Sending car valuation to your e-mail

Enter e-mail address where you wish to send car valuation PDF-file. You can write multiple e-mail addresses by separating them with comma.

 

,

, cm3, kW

Price estimate accuracy /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

Sign in or enter PIN-code you have received

OR
Provide pin-code

 

 

Your local car dealer is intrested about this vehicle:

Your contact information

Nettiauto co-operates with local car dealers and will help you to make easy and fast car deal. Leave you contact information and we will deliver it to our partners. Your information will not be used for direct marketing.

Sign-in

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.